| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
sposob na nauczyciela?
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Gru, 2005 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

scv - Przeczytaj to jeszcze raz i pomyśl, jaka ironia/aluzja mogła być tam zawarta.

EDIT - Zedytuję, żeby nie robić bałaganu:
Wydaje mi się, że nadal nie rozumiesz/widzisz aluzji zawartej w poście, wyjaśnię więc:

Moim zdaniem to autorka jest winna temu co się dzieje. Uważam Ją za dziecko, małe zapłakane dziecko, bachorka, który uważa że cały świat się na niego uwziął, a w szczególności nauczyciel. Fe.. Zły nauczyciel.

Ostatnio zmieniony przez Shaunri dnia Pon 12 Gru, 2005 15:20, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 10 Gru, 2005 22:06   

Shaunri napisał/a:
scv - Przeczytaj to jeszcze raz i pomyśl, jaka ironia/aluzja mogła być tam zawarta.

Zauważ, że Twoja strata by tak nie bolała, jak strata pedagoda.
Powrót do góry
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 10 Gru, 2005 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mój koledzy (dwaj) w tamtym roku też tacy byli...Smile tylko że nie zdali :/ (ohp sie ukłoniło im) wielka szkoda:/ ...wyzywają nauczycieli na k..itp. i też zapierali sie ze nie pójdą do tablicy etc. no i nic.. a JA na polaku tez nie ide do tablicy jak facet mowi zebym poszla... raz tak siedzialam 10 min... facet mowi idź a ja nie.. aż w końcu sie przełamał i powiedzial żeby kto inny poszedł [pkt dla mnie!] a nie szłam tylko dlatego że mi sie nie chciało... ale ostatnio sie przełamuje... bo klasa wrzeszczy : No idź, nie marnuj czasu! ( od kiedy oni chcą sie uczyć?) no to teraz mówie niech Wam zwisa... no ale do innych nauczycieli bym tak nie powiedziała... no Jak to można.. wzorowa uczennica jestem:D

Numer Gadu-Gadu
9145823
cree Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 12 Gru, 2005 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a po czym wywnioskowales ze male dziecko ze mnie?

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 12 Gru, 2005 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwszym poście. Jak dla mnie tylko małe dzieciaczki uważają że nauczyciel się na nie uwziął. Ja po prostu nie przyjmuję czegoś takiego do wiadomości. Nie próbuj mi pokazać, że jest inaczej, za dużo się rzeczy w życiu naoglądałem, żeby teraz uwierzyć, że nauczyciel może się na kogoś "od tak" uwziąć...
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 13 Gru, 2005 14:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

buahaha..co za argument biggrin...no to.widocznie jestem pierwsza osoba..na ktora ot tak sie uwziela buhaha Razz...hmm...a moze to nie bez przyczyny co?..moze...dlatego ze chodze i zyje?..ze mam inne spojrzenie na swiat?...czlowieku...jest wiele przyczyn..dla ktorych nauczyciele sie uwezma na ciebie..no chyba..ze..ty chodziles do jakiejs szkoly specjalnej?lol....

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 13 Gru, 2005 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cree - "Dlatego że chodzę i żyję" - Czyli dla mnie jesteś dzieckiem, jak już pisałem wcześniej.

Nic mi więcej nie potrzeba. Dla mnie ten cytat z twojego postu jest żelaznym argumentem.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 13 Gru, 2005 16:10   

Shanuri - nie uwzględniasz tego
że niektóre nauczycielki rozładowywują
swoje kryzysy wieku średniego,
napięcie przedmiesiączkowe,
brak seksu czy czekolady
na uczniach.
nie wiem, jak jest w tym przypadku,
ale stwierdzanie, że cree jest dzieckiem,
bo prosi o radę na forum, jest na
naprawdę wysokim poziomie intelektualnym.

dziękuję, kombinować idę. Cool
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 13 Gru, 2005 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

stotka - Moje zdanie jest moim zdaniem. Nikogo nie obrażam tym co mówię, po prostu uważam autorkę za osobę niedojrzałą. Jeśli dobrze pamiętam już po SP przeszło mi paplanie o tym, że nauczyciel się na mnie uwziął.

PS: A może zacznij szukać błędów u siebie? (To do Cree)
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 14 Gru, 2005 13:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem Twoje argumenty sa bezpodstawne Smile...a nauczyciele dalej sa jacy sa...!..to..co napisalam "dlatego chodze i zyje"...postrzegaj sobie jak chcesz...pozatym moge byc dla Ciebie kim chce..nie bardzo mnie obchodzi Twoje zdanie..tylko..wychodzi na to..ze nie znasz zycia tak dobrze jak..wczesniej pisales....a i jeszcze jedno "Jeśli dobrze pamiętam już po SP przeszło mi paplanie o tym, że nauczyciel się na mnie uwziął. " - ...widocznie mi jeszcze nie przeszlo...lol...

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 14 Gru, 2005 16:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widocznie Ci nie przeszło... Widocznie ciągle prezentujesz poziom SP...
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 16 Gru, 2005 22:22   

Scv mam nadzieję, ze Cię nie uraż, ale wydaje mi się, ze jesteś niezłym pupilkiem nauczycieli.

co do sposobów ja kieruję się regulaminem, jak coś nie bedzie pasowalo to walcze do konca i dopne swego, chocbym dostała 50 kos. Najlepiej jak juz jest sie w najgorszej sytuacji podetknąc belfrowi regulamin pod nos, a jak nie podziała pozostaje dyrektor.
Niestety u nas to taka ciapa z dyrka, ze szkoda gadac :/

Shanuri to że Tobie przeszło w podstawówce to nie znaczy, ze jej tez musi. Nie rozumiem też dlaczgo ma reprezentować poziom SP ?!
nie wystarczą Ci argyumenty jakie podała Stotka?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 16 Gru, 2005 23:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszka - Nie, nie wystarczą, w szczególności ze względu na to, iż nie uważam, że nauczyciele swoje problemy życiowe rozładowują na uczniach w szkole. Od, moje zdanie, i nie musicie się z nim zgadzać...
Powrót do góry
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 17 Gru, 2005 17:06   

Agnieszka napisał/a:
Scv mam nadzieję, ze Cię nie uraż, ale wydaje mi się, ze jesteś niezłym pupilkiem nauczycieli.

co do sposobów ja kieruję się regulaminem, jak coś nie bedzie pasowalo to walcze do konca i dopne swego, chocbym dostała 50 kos. Najlepiej jak juz jest sie w najgorszej sytuacji podetknąc belfrowi regulamin pod nos, a jak nie podziała pozostaje dyrektor.
Niestety u nas to taka ciapa z dyrka, ze szkoda gadac :/

Shanuri to że Tobie przeszło w podstawówce to nie znaczy, ze jej tez musi. Nie rozumiem też dlaczgo ma reprezentować poziom SP ?!
nie wystarczą Ci argyumenty jakie podała Stotka?

Nie urazisz mnie, gdyż się mylisz. Jeśli mam podstawę, nie dam nauczycielowi wygrać, jednakże jeśli wiem, iż nauczyciel podstawy ma, to wolę milczeć, bo i tak nie zdziałam. Całkiem niedawno koleżanka miała nieciekawą sytuacje, posiedzieliśmy w trójkę w dyrekcji i jej załatwiliśmy, że co powiedziała, jest racją. I zauważ, że naprawdę jest mało sytuacji, że nauczyciel uwziął na ucznia bez podstaw. I uważam, że np. te wszystkie "barbie girls" powinny być pytane zawsze "do skutku" czyli do wpisania oceny ndst, wtedy by się nauczyły, jak się ubierać.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Gru, 2005 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

scv - Jesteś za wprowadzeniem mundurków?
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu