Mój apel został źle zrozumiany- chodziło mi nie o wstawianie ostrzeżenia kradziejce, a o usunięcie tego dość kontrowersyjnego ostrzeżenia- bo drugie jest w pełni zasłużone i noszę je z dumą!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 10 Wrz, 2005 19:10
Otwieracz napisał/a:
Mój apel został źle zrozumiany- chodziło mi nie o wstawianie ostrzeżenia kradziejce, a o usunięcie tego dość kontrowersyjnego ostrzeżenia- bo drugie jest w pełni zasłużone i noszę je z dumą!
twój apel zostal dobrze zrozumiany, frigg nawet Ci odpisała zgodnie z nim, a ja pisałam ogólnie
a i niemusisz sie tak naśmiewać z tego ostrzeżenia czasami to zbędne
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 10 Wrz, 2005 19:17
Ja pisałem poważnie- wiem, że to u mnie niezbyt częste.
Moze juz ktos to powiedzial ale:
Wylatuje sie z forum chyba jakj sie ma caly pasek czerwony.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 10 Wrz, 2005 20:07
Marcia10 napisał/a:
Wylatuje sie z forum chyba jakj sie ma caly pasek czerwony.
Hah, aż mi się przypomniały Finalowe Limity XP
Taki Omnislash na samego siebie...
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 10 Wrz, 2005 20:15
najciekawsze jest to że kradzijeka dała ostrzeżenie Otwieraczowi za to co sama zrobiła komu innemu 2 tygodnie po daniu owego ostrzeżenia, dlatego to wywołuje kontrowersje...jak na mój gust nalezałoby zachować twarz i przyznac swój błąd
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 10 Wrz, 2005 20:49
Christine fan napisał/a:
Czyli sprawa ulegla przedawnieniu,a kradziejce jej czyny uszly plazem?Great.
za to ktos musial wziac wszystko na siebie, dlatego moje czyny 'nie uszly plazem' ;d
I nigdy nie ujda :>
do tego moje ostrzezenie.. mam do niego jeden wąt.. przykro mi jest, ze jest ono tak obrazliwe..
Wysłany: Sob 10 Wrz, 2005 21:56
Tsej napisał/a:
najciekawsze jest to że kradzijeka dała ostrzeżenie Otwieraczowi za to co sama zrobiła komu innemu 2 tygodnie po daniu owego ostrzeżenia, dlatego to wywołuje kontrowersje...jak na mój gust nalezałoby zachować twarz i przyznac swój błąd
przyznałam się przed adminką, przyznałam się Stasi, napisałam już i mogę powtórzyć że temat dał mi do zrozumienia, dość dużo co nieco zmieniłam i sie staram:/ pozatym ostrzezenie otwieracza nie było tylko za to, ogólnie wtedy jego większość postów to były nic nie wnoszące prowokujące docinki i sarkastyczne uwagi, dużo ludzi mi zwracało uwagę że on przegina, a że upomnienia, chyba też pw [mogę się mylić] nie pomagały to w końcu mnie wkurzył maxymalnie, tym jednym postem tak jakby przegiął maxymalnie ze niewytrzymałam,
a no i KleO naprawdę nie oburzaj się tak ciągle, już ci pisałam na PW że nie cofnę ostrzeżenia za te punky Cornelii tak samo, jak chcesz to zmienię treść, proszę bardzo, a i NIE poproszę Bożeny o cofnięcie tego drugiego, nie wiem ile razy to powtarzać? żadnymi uwagami i docinkami tego nie zmienisz, nie lub mnie sobie jak masz na to ochotę
ale wogole co ma na celu ten temat? bo ja nie rozumiem puenty - jesli takowa wogole jest....
na dzien dzisiejszy ani zaden mod, ani zaden uzytkownik nie zachowuje sie jakos bardzo nagminnie....to co bylo kiedys powinno byc zalatwione w sobie wlasciwym czasie (cf - np ukaranie kardzejki ostrzezeniem, na dzis sparwa jest zamknieta i wszytkie rzeczy zwiazane ze zdjeciem ostrzezenia badz nie, powinny byc zalatwiane midzy osobami zainteresowanymi)
czemu sluzy ten temat? odnawianiu starych wasni? to moze jeszcze powrocimy wsposmnieniami do tavion?
naprawde dajcie juz spokoj - na pytania cornelii chyba jest juz wyczerpujaca odpowiedz....
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2005 12:33
troche nie o to chodzi...jezeli ostrzeżenia sa dawane dość niesprawiedliwym trybem albo przynajmneij był(bo ktoś tam doznał katharsis-co mnie wogule nie obchodzi) to takie poczucie zostaje...i osoby z 2 ostrzeżeniami czuja sie wiecznie zagrożone że można im z miejsca podziekowac za rozmowe na tym koncie, zupełnie z nienacka...
co kogo obchodzi że ktos tam z modów stał sie liberalniejszy, jesli w każdej chwili może pod wpływem emocji przybic ostatni gwóźdz, to tak jakby nie możnabyło sie wogule wypowiadać dowolnie bo wszystko może byc uznane za obraze moda itd
według mnie nikt nie powinien otrzymywac dwóch ostrzeżeń od jednego moda i tyle
według mnie nikt nie powinien otrzymywac dwóch ostrzeżeń od jednego moda i tyle
jest to dosc rozsadne (bo wtedy eliminuje sie dawanie ostrzezen ze zlosliwosci badz antypatii)..sadze nawet ze mozna by to wprowadzic w zycie...tylko najlepiej by bylo jak by to mozna bylo jakos w ustawieniach forum zrobic, bo takie umawianie sie na slowo honoru to na tym forum nie przejdzie....
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2005 13:42
Tsej napisał/a:
osoby z 2 ostrzeżeniami czuja sie wiecznie zagrożone że można im z miejsca podziekowac za rozmowe na tym koncie, zupełnie z nienacka...
przeważnie ostrzeżenia są dawane po sporej ilości edytowania postów, kilku PW, czy może i rozmowie na gg, jeśli ktoś łamie któryś punkt regulaminu to nie jest tak że zrobi coś raz i z nienacka ma ostrzezenie, przeważnie bo zdarzają sie dość mocne występki, typu tych punktów KleO czy wulgaryzmów Skorpiona [mówie raczej o moich ostrzezeniach] za które z miejsca są dawane ostrzeżenia bez upomnień, bo to jest zbyt duże przegięcie, nie mówiąc o tym że przeważnie świadome [ w przeciwieństwie do np. odnawiania tematów przez nowincjuszy bo sie nie znają]
a co do posiadania dwóch ostrzeżeń to da się z nimi żyć, np Stasia czy Otwieracz mają i żyją, kwestia tego czy chcą wylecieć z forum czy nie, bo napewno nie dostaną 3 ostrzeżenia z nienacka, chyba że przegną jak napisałam wyżej, a wypowiadać można się normalnie jeśli tylko choć trochę zmieni się to za co są ostrzeżenia, bo na DO nie występuje jakiś rodzaj nietolerancji że ciebie nie lubimy bo masz ostrzeżenie, ciebie kochamy bo pomogłeś 19 razy...
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2005 18:06
Cytat:
przeważnie ostrzeżenia są dawane po sporej ilości edytowania postów, kilku PW, czy może i rozmowie na gg, jeśli ktoś łamie któryś punkt regulaminu to nie jest tak że zrobi coś raz i z nienacka ma ostrzezenie, przeważnie bo zdarzają sie dość mocne występki, typu tych punktów KleO czy wulgaryzmów Skorpiona [mówie raczej o moich ostrzezeniach] za które z miejsca są dawane ostrzeżenia bez upomnień, bo to jest zbyt duże przegięcie, nie mówiąc o tym że przeważnie świadome [ w przeciwieństwie do np. odnawiania tematów przez nowincjuszy bo sie nie znają]
dobre słowo, hcoć zbyt mocne i mijające sie z prawdą...aczkolwiek o tyle uczciwe że w zastępstwie słowa "zawsze"
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2005 19:19
kradziejka napisał/a:
a no i KleO naprawdę nie oburzaj się tak ciągle, już ci pisałam na PW że nie cofnę ostrzeżenia za te punky Cornelii tak samo, jak chcesz to zmienię treść, proszę bardzo, a i NIE poproszę Bożeny o cofnięcie tego drugiego, nie wiem ile razy to powtarzać? żadnymi uwagami i docinkami tego nie zmienisz, nie lub mnie sobie jak masz na to ochotę
A czy ja Cie teraz prosze o cofniecie ostrzeżenia? :/