Żadna kara. Krawczyk to akurat taki wykonawca, przy którego piosenkach uszy nie muszą więdnąć. Co więcej, co poniektórych jego utworów całkiem przyjemnie się słucha. A raczej słuchało, ale to zupełnie inna bajka.
Jak dla mnie - potezna. Co kto lubi.
hm, potezna, bo tak bylo w losux bodajze? Krawczyk ma chwytliwe piosenki, co prawda nie wnoszace zadnych glebszych tresci lirycznych, ani nie sa jakimis majstersztykami, ale i tak jest stale jednym z najlepszych polskich muzykow na dzien dzis. I tak juz od, eee, kilkudziestu lat
tak, to z losuxa,ale nie dlatego potezna. potezna bo jest to muzyka jakiej nienawidze, do ktorej sluchania rodzice, gdy bylam dzieckiem mnie "zmuszali" (w dwupokojowym mieszkaniu ciezko nieslyszec tego, co jest sluchane w pokoju onok, za glosno *_*) /tak wiem, to poruszające/
z tym, ze jezeli by mnie ktos nim katowal, to wolalabym sobie uszy wyrwac
Z tego co widze, to dwie damy powyzej sa najwiekszymi offtoperkami na tym forum. Ponoc to karalne No i nie dziwie sie, skad takie kolosalne ilosci postow ;]
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 12:47
kicp napisał/a:
Krawczyk ma chwytliwe piosenki, co prawda nie wnoszace zadnych glebszych tresci lirycznych, ani nie sa jakimis majstersztykami, ale i tak jest stale jednym z najlepszych polskich muzykow na dzien dzis. I tak juz od, eee, kilkudziestu lat
Otóż i to. A jeśli treści jego piosenek można czasem utożsamiać z własnymi przeżyciami, to słuchanie ich może stać się całkiem przyjemne.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 15:37
kicp napisał/a:
No i nie dziwie sie, skad takie kolosalne ilosci postow ;]
Zal ci?
nasty - nas nie dogooooooooooooniaaaaaaaaaaaaaaaat XD nas nie dogoniat