Cze
ja mam podobną sytuację tyle że jest ich sporo normalnie już w szkole
mam tekie akcje że szok i najczęściej są to starsi boysi
ale nie przejmuje się tym bo nawet fajnie jest jak sie toba
chłopcy interesują Niektóre dziecwzyny się na mnie pbrażaja tylko
za co ?? ale nie jest tak źle najwięcej moich przyjaciół to chłopaki
Hejka!
Mogła bym wam tu bardzoooo dużo napisać o mojch przygodach miłosnych.Dowiecie sie owiele wiecej w dziale "przyjaźń i miłość"
i temat "koledzy,paczka,chłopak i moje zmartwienia" czy jakoś tam. Jak chodzi o twój problem to powiedz twojemu koledze lub daj do zrozumienia że ty go nie kochasz i nie chcesz z nim chodzić,ani nic takiego.Ja tak właśnie zrobiłam i nie dawalam chlopakowi zadnych nadziej.
oczywiscie najpierw dobrze go poznalam.
A co ja mam powiedzieć?
Chłopak chodzi ze mna do klasy! W 5 klasie dostałam od niego Walentynkę. Ostatnio dowiedziałam sie od dziewczyny która mieszka koło niego, że kupił mi jakis ta pierscionek i naszyjnik czy coś takego. I nie wie kiedy mi dać! Ja go lubie jako kolege ale nie jako chłopaka! A on sie bardzo stara jest taki miły...Co robić?
A co ja mam powiedzieć?
Chłopak chodzi ze mna do klasy! W 5 klasie dostałam od niego Walentynkę. Ostatnio dowiedziałam sie od dziewczyny która mieszka koło niego, że kupił mi jakis ta pierscionek i naszyjnik czy coś takego. I nie wie kiedy mi dać! Ja go lubie jako kolege ale nie jako chłopaka! A on sie bardzo stara jest taki miły...Co robić?
Powiedz mu, że masz nadzieję, że to nie jest nic więcej niż znak waszej przyjaźni. Może być trochę rozczarowany, że takim cudownym prezentem Cię nie zauroczył, ale będzie dobrze. Powiedz mu też, że nie umiesz kogoś kochać na przymus. Albo się kogoś kocha, albo nie i kropka. Uśmiechnij się do niego, aby wiedział, że go lubisz.... Zobaczysz, będzie OK!
Ale teraz na serio...
Jak ty też darzysz go symaptią to okazuj mu to. Pogadaj z nim i wogule ( chyba wiesz o co mi chodzi ) Jak go nie bardzo lubisz to delikatnie go splaw. Ale nie zrób mu przykrości. Najlepiej poproś chłopaka z klasy żeby udawał Twojego chłopaka. Powinno zadziałać.
Wysłany: Sro 09 Cze, 2004 12:08 Re: Co robić kiedy sie w tobie zakocha jakiś chłopak?
bidulka napisał/a:
Co zrobić kiedy sie zakocha w tobie jakiś chłopak?Tak jest ze mną!
Nie wiem co zrobić!Jak sie zachować?Coś mu powiedzieć?Okazuje mi to na każdym kroku!Proszę o kontakt!Każdego kto ma coś do powiedzenia!Będę temu kto zrobi dozgonnie wdzięczna!Dziekuje z góry!
Bidulka
a on ci sie podoba? jesli tak to podbijaj do niego i zagadaj. zwarz ze facecie sa nieśmiali jak cholera z reguły.