wspólnie z znajomymi/rodziną wymyślam imię dla psa
50%
[ 17 ]
sam wymyślam imona dla moich psów
35%
[ 12 ]
hodowca go nazwał
8%
[ 3 ]
Głosowań: 11
Wszystkich Głosów: 34
Autor
Wiadomość
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2003 22:01
Moja sunia ma imię Lara i to imię wymyśliła mama, bo ja byłam taka podekscytowana, że mam psa. I tylko przytaknęłam, bo to imię mojej ulubionej postaci komputerowej.
Moja suczke nazwala hodowczyni. I tak juz zostalo-imie nam sie nawet spodobalo Wabi sie Sirith (Siri). A imie wziela z powiesci Tolkiena. Sirith to doplyw jakiejs rzeki. Jak ktos ma mape z "Wladcy pierscieni" to bedzie wiedzial :] Ale inne zwierzatka to sama nazywam. np chomika. Ok 5 miesiecy temu (Boze, to juz tyle minelo ??) zdechla mi chomiczka i kupilam sbie chomika. Mojego pierwszego dzungara. I nazwalam go Igi. Moje poprzednie chomy nazywaly sie Jumper (Dżamper ) i Diuna. No a dawniej mialam tez kotke - Daisy. Mi sie tam podobaja imiona moich zwierzaczkow (i tych zyjacych i tych zyjacych tylko w mojej pamieci) .
Spanielka Gość
Wysłany: Nie 23 Maj, 2004 15:26 Astuś
Mój psiaczek to Astor Na początku miał być Azor ale mi siem raz pomyliło i został Astor prawda, że ślicznie