| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Skandal
Autor Wiadomość
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2003 14:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam do was jedno pytanie:
Dlaczego ludzie są tacy okrutni i bez serca ? Crying or Very sad
Mogli przecież oddać go do sklepu zoologicznego lub schroniska,a nie wyżucać do śmietnika jak śmieci. Sad

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2003 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jest duzo powoduw

°to szaleniec
°nie lubi zwierzat
°niechce mu sie jechac do zoologicznego sklepu
°mysli ze na wolnosci szynszyla przezyje.

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2003 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Alice ostatnie 3 opcje to odpowiedniki opcji 1 Crying or Very sad
Rozumiesz Question Question Question

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2003 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oh...swieta racja,nie zauwazylam

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laughing !!!
Alice_10 najpierw pomyśl zanim coś napiszesz(żart).Rozważ wszystkie wypowiedzi i porównaj je.To jest ważne w pisaniu postu.Hy to chyba wazne nie???
A teraz do tematu??
Można chomiki karmić mleczem(miszkiem lekarskim-liściami)???

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 08 Paź, 2003 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po prostu elwce spadla balon z cegla w srodku cegla na glowe i wszystkich kojarzy teraz z blaonem
Smile
ale koniec zartow

Numer Gadu-Gadu
7399523
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 10 Paź, 2003 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

BALON Z BALKONU,CEGŁA NA GŁOWIE" WSYSTKO ROZUMIEM". Confused

Zobaczcie mój nowy post:
CHOMIKOWICZE-zebranie

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TO OKROPNE CO LUDZIE ROBIĄ ŻEBY SIĘ POZBYĆ ZWIEŻĄD MOGLI NP.
ODDAĆ DO SCHRONICKA
ALBO PODRZUCIĆ SCHRONISKU KOTA LUB PSA I.T.D
Z GRYZONIAMI MOĄKOMUŚ ODDAĆ LUB DAĆ DO SKLEPU ZOOLOGICZNEGO
TAK POWINNI SIĘ POZBYWAĆ ZWIERZĄD KIEDY NIECHCĄ A NIE DO ŚMIETNIKA Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
BRAK
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 12:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na początku przepraszam, że wygrzebuje tak stary temat, ale nie chcialem zakladac nowego Smile

napisał/a:

Ośmiocentymetrową tarantulę znalazł w podwórkowym śmietniku mieszkaniec Ursynowa.

Zajrzał do środka i zobaczył akwarium, a w nim ogromną tarantulę. Przerażony, zadzwonił na 997. Pająkiem zajęli się strażnicy miejscy, którzy przewieźli go do hodowcy pająków. Ten stwierdził, że pająk to ptasznik, niestanowiący zagrożenia dla człowieka. Ocenił, że tarantula jest przemarznięta i wymaga specjalistycznej opieki. Pająk dochodzi do siebie w specjalnym terrarium.

To dopiero trzeba być bez serca. A z drugiej strony ten co znalazl to naprawde musial byc przerazony Twisted Evil Twisted Evil Normalnie będzie wymagal pomocy psychologicznej do końca życia, bo pająka na śmietniku zobaczyl. I nie wiadomo kto bardziej pokrzywdzony: biedny pająk czy przerażony odkrywca biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

Numer Gadu-Gadu
1141814
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 23:02   

u mojej znajomej w wieżowcu wrzucili na 10 piętrze małego kotka do zsypu, nie przeżył gdy "doleciał" na parter
Powrót do góry
Nadia25 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 10:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TAk te wszystkie wasze posty są naprawde wzruszające ja nie rozumiem tego.Mam program Animal PLane. Niektórzy ludzie w Maiami Nie karmią zwierząt bądź zostawiają je w opuszczonych domach.Ale są też tacy którzyt zgłaszaja się do specjalnej jednostki jesdnostka przyjeżdża i zabiera zwierzę które stan jest badany a jeśli jest dobry zwierzę oddawane jest do adopcji.Popieram tych ludzi!!!!

Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!

kicia1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 12:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nadia25 napisał/a:
TAk te wszystkie wasze posty są naprawde wzruszające ja nie rozumiem tego.Mam program Animal PLane. Niektórzy ludzie w Maiami Nie karmią zwierząt bądź zostawiają je w opuszczonych domach.Ale są też tacy którzyt zgłaszaja się do specjalnej jednostki jesdnostka przyjeżdża i zabiera zwierzę które stan jest badany a jeśli jest dobry zwierzę oddawane jest do adopcji.Popieram tych ludzi!!!!

wzruszajace?
inaczej bym to okrezlila, ale ok moze sie czepiam, moze i CIebie to wzrusza

taaak sa badane, ale jesli nie przejda testow psychiocznych dostaja strzala i zegnaja sie ze swiatem zywych (podobnie zreszta jest w Wielkiej Brytanii), co poniekad jest sluszne, bo skoro zwierzak nie andaje sie do adopcji to po co ma sie meczyc w schronisku, u nich jest krotka pilka, a w polsce mamy przepelnione schroniska z masa chorob.

It`s not that gold
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko jak ogladam te programy na animal to tam jest wszytko poukladane, czyste, organizacja jest super...a u nas...jakies 3 lata temu zginela mi moja suczka...nie mozna sie bylo dowiedzic telefonicznie bo panie nie wiedzila czy znalezli jakies nowe psy w przeciegu tygodnia, w koncu pojechlam z mam na paluch..okazlo sie ze krova jest..pani w recepcji sie mnie pyta czy ja sama ju tu przywiozlam czy transport psa byl ze schroniska....zbaranialm lekko..pies mi zaginol a baba sie mnie pyta czy ja sama ja przywiozlam..ale to jescze nic...mama zalatwiala formalnosci a ja poszlam do wetrrynarza na badanie..ale lekarz nie mogl go przeprowadzic parwidlowo bo nie mial karty krovy (krova ma wklesnieta czaszke-niewadomo czemu, jak glebokie jest to wklesniecie itp), rentegn byl (jak podejrzewal weterynarz) w innej lecznicy, wiec nie mogl stwierdzic czy jest jaks poprawa...ja rozumiem brak kasy itp ale nie rozumime burdelu wyniakjcego z zaniedbania..wiec gdyby wprowadzili takie medoty jak uspypanie ( zreszta calkiem sluszne) to tylko wtedy jak zrobia porzedek z organizacja pracy...a dodam jescze ze pani zainkasowala (za adopcje mojego wlasnego psa) 250 zeta ( w cene wliczone bylo leczenie najtanszymi lekami, popbyt w szpiatlu ktory wygladal jak komra gazowa podzielna blacha)..koszmar
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Emkacf Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 12:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przecież to straszne to był twój pies i jeszcze kazali ci tyle płacić za takie ,,SPARTAŃSKIE" warunki dla psa to horror!!!!!! Twisted Evil

Numer Gadu-Gadu
4720015
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 18:52   

Emkacf- troszke starszy już ten pościk nie uważasz archeologu<żartuje>? Wink następnym razem postaraj sie nie odnawiać pościków Smile
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu