Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 20:24
ja sie nie ucze nigdy
nawet jak mam jakis sprawdzian
u mnie jest tak, ze albo coś zrozumiem (z rzeczy na zrozumienie) albo bede miala kape czycos w tym stylu (ewentualnie ściągi). Ewentualnie na historie lubie se ze dwa razy przeczytać tematy na sprawdzian w ksiażce i tyle.
Ja po prostu nie potrafie. Ja wynosze tylko wiadomości z lekcji i tyle, nie nazekam bo idzie mi całkiem nieźle. Z egzaminów próbnych nawet niezłe oceny i powychodziły . Matma=5, Hista=5, Biola=5, Polski=4, Fiza=3, Chemia=1. Noi to narazie tyle A to o dziwo lepszy wynik z klasy . hehe
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
U mnie taka sama sytuacja jak u panienki_wierzby ja tez sie nie ucze nigdy i jak cos zrozumiem to o.k. a jak nie to i tak tego nie wkuwam... No a jak chcesz miec dobre oceny to sie ucz a nie leniuchuj bo to ci nie pomoze i my tez nie pomozemy ci w3 uczeniu sie najwyzej mozemy pomoc w leniuchowaniu hehehe.........
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 01 Mar, 2005 17:10
Hm...Ja też się trochę rozleniwiłam :/ . Zawsze miałąm coś koło 4,9, na koniec 6 klasy 4,6 a teraz na pierwsze półrocze 4,17 (:/). Gdybym zamiast wszystkich 4+ na świadecwie miała 5 to bym miała 4,5... I uchodzę za jednego z największych kujonów w klasie Ale teraz na drugie półrocze postanowiłam się poprawić i chyba widać tego efekty .
Temat przerzucam do Inne Pytania.
nawet sie nie łódz ze wyjaśnisz tai chi dla laika pismem bo padne pozatym to nie medytacja tylko dawna sztuka walki...jak sie nauczysz tego porzadnie to sproboj to zrobic mechanicznie...szybko czyz sie nie płynie? nie leci? tego sie juz nie kontroluje
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 01 Mar, 2005 18:44
Otwieracz napisał/a:
nawet sie nie łódz ze wyjaśnisz tai chi dla laika pismem bo padne pozatym to nie medytacja tylko dawna sztuka walki...jak sie nauczysz tego porzadnie to sproboj to zrobic mechanicznie...szybko czyz sie nie płynie? nie leci? tego sie juz nie kontroluje