Jasne, że myślałem...
Na początku chciałbym żeby sieć Heyah rozrosła się na całą Polskę, a może i nawet Białoruś i wyparła z Polski te inne pierdoły [Erę, Ideę, Plusa (bez urazy ) ]
A co do jutra... heh jestem łatwo palny, mogę pójść z dymem. Boję się śmierci, lecz staram się o niej nie myśleć.
Powiem jedno nie toleruje Heyah i tych chorych reklam, mam nadzieje, ze szybko upadnie (reklama plusa RLS, chyba wiecie o co chodzi)... ja jestem w 100% POPakiem ale nie mam nic do Ery, ani Plusa...
Jasne, że myślałem...
Na początku chciałbym żeby sieć Heyah rozrosła się na całą Polskę, a może i nawet Białoruś i wyparła z Polski te inne pierdoły [Erę, Ideę, Plusa (bez urazy ) ]
A co do jutra... heh jestem łatwo palny, mogę pójść z dymem. Boję się śmierci, lecz staram się o niej nie myśleć.
Powiem jedno nie toleruje Heyah i tych chorych reklam, mam nadzieje, ze szybko upadnie (reklama plusa RLS, chyba wiecie o co chodzi)... ja jestem w 100% POPakiem ale nie mam nic do Ery, ani Plusa...
Korporacja PTC tworzy Erę i Heyah, ale uważam że Heyah jest bardziej młodzieżowa, wprawdzie POP Ideii też taki jest.
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 20:26
R2 napisał/a:
Nie wiem czym/kim zostanę w przyszłośi ale predyspozycje mam na jakiegoś zafajdanego prawnika, có żcięzko mnie przegadać i kilka osób sie już o tym przekonało ;]
Z zawodem prawnika to jest w tym naszym "pięknym" kraju tak, że jeśli nie znasz kogoś z tych sfer, to prawnikiem już raczej nie zostaniesz.
ja jestem w 100% POPakiem ale nie mam nic do Ery, ani Plusa...
100% popieram POPaki rządzą
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 11:11
Himitsu napisał/a:
R2 napisał/a:
Nie wiem czym/kim zostanę w przyszłośi ale predyspozycje mam na jakiegoś zafajdanego prawnika, có żcięzko mnie przegadać i kilka osób sie już o tym przekonało ;]
Z zawodem prawnika to jest w tym naszym "pięknym" kraju tak, że jeśli nie znasz kogoś z tych sfer, to prawnikiem już raczej nie zostaniesz.
i dlatego zrezygnowałam jakis czas temu z marzenia zostania prawnikiem
a chciałam, szcholernie chciałam
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 11:22
Dobra cicho już! Nie kłócić się! *A ja mam z ,Era Jedyna, na abonament Ale mnie też kręci tak jak Dorotę projektowanie wnętrz itd Ale obecnym marzeniem jest założenie coś takiego w stylu Games workshop Polska projektowanie figurek, zasady itd. itp. pracy nie błoby znowu tak mało jak się wydaje... a kasiora by była GRUBA
Mój dziadek wciąż powtarz:
-No Aniu, muszi być lekarzem to będzie juz 4 pokoleni!
Oki moze akurat nim zostania?
Ale napewno 10000000000000000% nigdy w życiu przenigdy nie zostanę chirurgiem fuj! Brzydze sie tego. Zreszą nie cieprpię patrzeć na krew(a robię to co miesiąc gdy dostaję okres )Jeśli juz miałabym być lekarzem no to dentysta, albo medycyna rodzinna.
Dentysta bo zarabie sporo kasy,a medycana rodzinna bo babcai jest tym lekarzem i spokx praca:DD
Ale praca weterynarza i prawnika ...też super;)
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005 14:17
Ah Aren...szybko się przekonasz że to tylko zabawa . A ja chciałabym zostać ekologiem...może psychologiem...może coś z muzyką związane nie jestem pewna. W każdym razie troche czasu mi zostało. Wiem na pewno że nie chciałabym być np lekarzem...
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 14:50
Co do zawodu prawnika- zależy. Sędzią raczej da się zostać bez znajomości, podobnie z pracą na uniwerku. Co innego jeśli chodzi np. o zostanie adwokatem- tu znajomości są w zasadzie niezbędne.
Mnie chcieli namawiać na zostanie prawnikiem- oboje rodziców jest, podobnie brat; jeden pradziadek też był i w ogóle. Moim zdaniem jednak- co za dużo, to niezdrowo.
Więc ja nie moge się zdecydować...
Psycholog... No to mnie bardzo pociąga. Pomaganie ludziom, ciągły kontak z nimi. Poznawanie ich problemów, ich charakteru. Itp.
Dziennikarz... "Dzien dobry fakty witam państwa nazywam się..." A do tego ja kocham pisać sprawozdania itp. kocham komputer, klawiature... Kocham gazety lol
I mam problem
To był zawód. Heh Ślub bym chciała wziąść w wieku ok. 25 mieć męża kochanego 3 dzieci bliźniaczki- Agata i Monika, I synka nie wiem czy może być takie imię ale chciałabym mu dać na imię James. I domek jednordzinny gdzieś w górach i psa- Owczarka niemieckiego...
_________________ Słowami nie określe tego co czuje,
i wciąż myśle że coś zepsuje.
Ze coś pujdzie nie tak,
i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Co innego jeśli chodzi np. o zostanie adwokatem- tu znajomości są w zasadzie niezbędne.
Racja, by dostać się do kancelarii prawniczej trzeba mieć szczęście do znajomości lub rodzinę adwokatów.
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 17:55
Eh... kim będę? nie wiem. to się okaże.
ojciec mi truje, że będę w jego firmie robiła przy kompach... niby spoko praca, kasy dużo etc., ale nie wiem, czy tego właśnie będę za 10 lat chciała...
poza tym nie mam zielonego pojęcia, kim chcę być. wiem tylko, że na pewno nie nauczycielką i na pewno nie lekarzem [w ciul nauki :/].
...a znając życie to będę kible w McDonalds czyścić.
A ja chcialbym byc aktorem ;P w kazdym razie chcialbym robic w teatrze lubie to i podobno nawet dobrze mi wychodzi granie wp rzedstawieniach ;P ale niestety nigdy w niczym poza lgupim szkolnym przedstawieniem nie gralem ;P
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 19:19
Pulkownik Nikt napisał/a:
A ja chcialbym byc aktorem ;P w kazdym razie chcialbym robic w teatrze lubie to i podobno nawet dobrze mi wychodzi granie wp rzedstawieniach ;P ale niestety nigdy w niczym poza lgupim szkolnym przedstawieniem nie gralem ;P
Mam dziwne uczucie, że z rolą Garbatego Dżona poradziłbyś sobie bez problemu. ;P