| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Nieznosna siora!!!
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 12:25   

Kradziejka ja tez mam pokój z siorką.. naszczescie wyjedzie w wakacje uf.. nie mozna sie jej nic spytac bo od razu wrzeszczy... no dobra tyle narzekania ale w sumie nawet dobrze miec siore..Smile taka bliską przyjaciółkę Mr. Green
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 12:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miracle sądzę,że to po prostu duża różnica wieku. Twoja siostra ma 28 lat a ty przypuszczalnie gdzieś 2 razy mniej,więc zupełnie inaczej patrzycie na świat. Ona już trochę bardziej dojrzale,dlatego myśli,że we wszystkim ma rację. Ty się z tym nie zgadzasz,ale przecież nie zawsze wina jest tylko i wyłącznie po stronie Twojej siostry. Nigdy nie mów,że dobrze,ze wyjeżdża-jeszcze tego kiedyś pożałujesz,mówię Ci. Po co są siostry? Też się kiedyś nad tym zastanawiałam,ale widocznie po coś są i bez nich byłoby nudno-same musicie przyznać.
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kurde wszytkie siory sa chyba identyczne.Dzis jest wigilia i sie do niej odzywalam normalnie a ta mnie ignoruje...Mam ochote ja zabic Twisted Evil
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 14:34   

niby jak jest siostra to jest źle?
ale jak będziesz miała okazje to sie przekonasz że bez siostry jeszcze gorzej:)

[moja siostra postanowiła studiować w naszym mieście - kolejne 6 lat razem ...]
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
Miracle sądzę,że to po prostu duża różnica wieku. Twoja siostra ma 28 lat a ty przypuszczalnie gdzieś 2 razy mniej,więc zupełnie inaczej patrzycie na świat. Ona już trochę bardziej dojrzale,dlatego myśli,że we wszystkim ma rację. Ty się z tym nie zgadzasz,ale przecież nie zawsze wina jest tylko i wyłącznie po stronie Twojej siostry. Nigdy nie mów,że dobrze,ze wyjeżdża-jeszcze tego kiedyś pożałujesz,mówię Ci. Po co są siostry? Też się kiedyś nad tym zastanawiałam,ale widocznie po coś są i bez nich byłoby nudno-same musicie przyznać.
Mróweczka Kwiat

Zgadzam sie z toba mroweczka ze to roznica wieku i to nie jest wylacznie jej wina.Ale ja nie moge sie opanowac gdy mnie wkurzy a jestem dosc cierpliwa poprostu puszczaja mi nerwy i sie nie moge opanowac...ale ona nie jest wcale lepsza.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem Miracle jak to jest,bo też mam nieraz(i to często) ochotę mojej siostrze zasadzić porządnego kopa Wink Ale mówię Ci-lepiej przeczekać burzę i stłumić(przy niej) emocje w sobie,naprawdę się opłaca.
Mróweczka Kwiat

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 12:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fiuu juz po wszystkim Smile Pogodzilysmy sie w wigile.Myslalam ze ona do mnie podejdzie podzielic sie oplatkiem ale NIE myslalam ze jej cos zrobie...A wiec ja podeszlam do niej powiedzialam zeby nie byla taka nerwowa i zlozylam zyczenia.Juz jest lepiej ale znowu powoli zaczyna mnie wkurzac ale narazie jest OK Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poprostu pójdź do niej i przepros ja. Najlepiej jak jej powiesz, ze nie chcesz się z nią kłócić i chcesz,zeby z tobą normalnie rozmawiała.

Numer Gadu-Gadu
3107824
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 20:15   

trzeba było poczekac jeszcze z miesiąc wiesz
Powrót do góry
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepiej jakas rozmowa, to wszystko zalezy od waszych relacji bo jest roznie niektorzy moga polegac na rodzenstwie a inni nie
Ja mam dwie starsze siostry i jak dojdzie do wymian slownych to raczej one sa zle Razz a co do szarpania to u mnie nie ma bo mi nie wypada rzucac sie na siostre Razz

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 22 Kwi, 2005 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam swojego brata uwielbiam Razz Smile jest miedzy nami 14 lat roznicy Smile
Fajny jest i juz biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 14:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

z moja siostra uklada sie nie najlepiej no ale moze dlatego ze w naszym wieku nawet ta nieduza roznica wieku wydaje sie duza.. no ale przynajmniej jest sie czasem z czego posmiac Smile
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakos miedzy siostrami to chyba zawsze sa jakies konflikty Razz
ALbo miedzy bracmi Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
ewela Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 12 Maj, 2005 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm niewiem jak ci pomóc bo niemama rodzeństwa:] naszczęście hehehe... ale jezli jestescie razem w pokoju to współczuje..Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6333898
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 12 Maj, 2005 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tez mam zatargi ze swoja siostra, pare razy poszlo do tego, ze sie pobilysmy przy rodzicach.
No ale mu mamy taka hustawke nastrojow. jeden dzien sie draznimy, a drugiego wspolnie idziemy na impreze.

Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu