Spanielko, a po czym? Po ładnych oczach i jędrnej dupci ;>? Chyba nie... a może to ja się mylę ;>? [Pulkowniczku, jak mogłeś mnie wyprzedzić :>]
Pierwszy raz; miałem na myśli, oczywiście, stosunek seksualny... a, i to nie są bzdury, jak mogłaś mnie tak obrazić :>. Po prostu omawiam dogłębnie temat, tyle ;P.
Co mnie obchodzi, ile masz lat? Cóż, powinnaś się domyślić, w końcu jesteś już 'dorosła' ;P. Chodzi o to, że różne grupy wiekowe reagują w różny sposób na różne bodźce. I dla 9latki aż tak bardzo kasa się nie liczy jak dla np. 22latki. To przykład. Więcej nie wymienię, bo mi się nie chce ;P. Jest mi to potrzebne, by dokładnie rozpatrzyć Twój problem :>. Widzisz, czasem ktoś na forum pisze "cześć, mam na imię Ania i mam 12 lat. Poznałam Wojtka, bardzo go kocham, ale nie wiem, czy on wie o tym, że ja go kocham, i czy on mnie kocha, a jeśli już, to czy on wie, że ja nie wiem, że on m nie kocha? Co mam zrobić? Czy powinnam mu powiedzieć, że go kocham?"... widzisz, tu np. jest problem, bo nadawczyni nie podała np. wieku czy wspólnych zainteresowań. Nie wiem jak Wy, ale ja nie jestem w stanie udzielić doskonałej rady takiej osobie.... jak widzisz, działania są zależne od wieku....
Ja np. mam wrażenie, że jesteś samotną dziewczyną zazdroszczącą tamtym 'fajnych chłopaków' ;>. Co my w nich widzimy, ja nic nie widzę, dziękuję za pytanie, o, jak ładnie odpowiedziałem... ;>
[PS. "Do Inteligencji", jak już, zła odmiana ;P... ach, przypadeczki moje... jak ja Was kocham ;>]
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
oh to moze ja dopisze ejszcze coś od siebie do tematu =)
jak zdażają się puste dziewczyny tak i zdażają się puści faceci więc nie dziwię się że na takie leca, u nas też jest taka masówka.. hm.. jakby to ujać...
I Ci "normalni" i "normalne" leca na tych pustych/puste ponieważ nie tyle co są one ładne/przystojni to bardoz popularni, i hm.. tacy szkolni wiecie. Rozgladając się po szkole mojej mozna zauważyć dużo ładnych dziewcząt, ale mało osób je zauważa ponieważ wszyscy patrzą na te "popularne" (zazwyczaj z klas sportowych).
Nic sie na to nie poradzi, tak było i tak bedzie..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 17 Gru, 2004 19:21
u nas tez tak jest.
A dziewczyny z 3 klas to popularnie zwane pokemony:
fluid na ryju
makijaż
2 kucyczki i blond włosy
rózowe ciuszki z orsaya jak mandaryna nosi..
CZY JUZ NAPRAWDE ZWYKLI I NORMALNI LUDZIE NIE MAJA SZANSY NA TO ZE KTOS ICH ZAUWAZY?
Te p***y są takie sztuczne ze szok.I robia wszystko by je zauważono,czyli tzw po katolicku "zauwaz mnie,ja zyje" i tłumaczy sie to brakiem zainteresowania ze strony rodzicow.