Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 21:30
Moi rodzice ostatnio kłócą sie o głupoty, po porstu mój tata ma zbyt "luzackie" podejscie do wszystkiego a moja mama o byle co sie wkurza Są to raczej sprzeczki niz kłótnie,ale wcześniej tak nie było.
JA nienawidze kiedy rodzice sie kloca, czasami nawet płacze i wkurza mnie ze o takie głupoty.... no ale cuz takie jest zycie mam i tak kochanych rodzicow i tak jak pewne kazdy kocha swoich to ja swoich kocham:)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pon 08 Lis, 2004 15:57
Moi rodzice również często się, a nawet bardzo często Często myślę o tym aby jak najszybciej się wyprowadzić. Moja babcia zaproponowała mi abym zamieszkała u niej, ale moja mama powiedział, że do puki nie mam osiemnastu lat to muszę być po jej opieką. Nie wiem jak zniosę jeszcze trzy lata pod tym dachem
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 26 Gru, 2004 20:21
Gabra nie wiem czy to jest do końca takie straszne. Moi rodzice praktycznie codziennie się kłócą i już bym wolała,żeby się rozwiedli,dla własnego spokoju. Przykro to by mi raczej nie było,bo już raz mieli się rozwieść i wiem jak to jest Odwiedzałabym tego drugie rodzica regularnie,przecież to nie koniec świata.
A i jeszcze jedno-nie odkopuj starych tematów.
Mróweczka