No wiesz gdyby pisali więcej o zespolach rockowych niż kilka zdań, to by były lepsze... A po za tym w tych pisemkach metalowcy i punki są złymi satanistami i okrypnymi anarchistami, którzy zabijają i piją ludzką krew... nie wiesz?
A po za tym ktoś słyszał twierdzenie, że Evanescence w teledysku Everybody's fool nabija sie z Britney... całym teledyskiem? Mi tylko do nabajnia się z niej pasuje motyw w wannie.
ja napisze tylko tyle że Britney mnie wrecz przerarza =] wezcie przestancie laska (po operacjach ;p) pop spiewa a kurde pieszczochy na rekach nosi :/ nie nie nie .... z reguly jestem tolerancyjna ale Brit... dno jak dla mnie...
co do brava (tak to sie pisze?) sama kiedys czytalam ale nie no jak widzialam te rubryki typu MODA a tak tekst w stylu: W TYM ROKU JEST WIELKA MODA NA PUNK...A WIEC DZIEWCZYNY DO SKLEPÓW PO UBRANIA. asz.... agrrr... nio i oczywiscie ciuchy za 200 zeta pokazane... LUDZIE PUNK NIGDY NIE ZALOZY TAKICH CIUCHOW BO SIE UBIERA W LUMPEXACH ALBO W NA PRAWDE TANICH SKLEPACH, pozatym punk nie kupi sobie ciucha w takim CUBUSIE bo to jest modne, a PUNKOWCY sie buntują przeciwko systemowi , modzie itd...
=)
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Ja Gość
Wysłany: Sob 21 Sie, 2004 16:59 Britney
Ja sie po prostu zakochałam w tej piosence i chcę dodać, że laska odepchnęła gościa, bo wcześniej ją wkurzył, a później chciał się przytulać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak,rzeczywiście każdy ma swoje zdanie .Ja tam nadal uważam ,że ta piosenka jest b.ładna,ale reszta to kupa.
PS PROSZĘ!NIECH KTOŚ MI DZIS ZADEDYKUJE PIOSENKĘ NA RADIU ESKA!!!!!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Sie, 2004 21:19
Zobaczylam soibe teledysk jeszcze raz - i faktycznie, wazon zostal rzucony, ale stalo sie to za daleko od Britney, by moglo jej przeciac zyle i na pewno zaden z wiekszych odlamkow nie polecial na nia. A jesli, od razu by to poczula.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 21 Sie, 2004 21:47
no cóż widocznie kobieta ma większą wyobraźnię niż ty i ja Nena bo ja jakoś po przeanalizowaniu tego teledysku z kilkanaście razy nie zauważyłam w nim niczego fajnego oprócz tego że prawie umarła pod koniec hhihi ^^'
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Sie, 2004 22:37
A wiesz, nie jestem pewna, ale jeszcze wydawalo mi sie, ze w teledysku w szpitalu byla kobieta ze swiezo narodzonym dzieckiem i ona tez podejrzanie byla podobna do Spears...
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 12:04
czekaj czekaj aż msuze sprawdzić zaraz wróce =D
hahaha włączyłam se ten teledysk bez dźwięku buahuHAuUAhUAHuHAuU wlaczcie sobie też to zobaczycie ide sie zwalić na ziemie po prostu np. w tym samochodzie jak go szturcha no dobra, wracam do oglądania!
a ta babka to chyba raczej podobna do britney tylko w tym że też miała kręcone włosy (tak jak brit w tym teledysku) bo ona raczej troche inna, ciemne włosy jakas inna twarz i wogóle, a zapraszam chętnie do ponabijania się z teledysku bez dźwięku, jak oni się kłócą to można każde słowo (po angielsku oczywiście) wyczytać z ruchu warg hihi i można sie ponabijać =P
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 12:54
Nie mam jak sprawdzić, a na vivie nie chce mi się czekć, bo wolę posiedzieć na forum i posłuchać Metallicy... co oni np. mówią?
Tavion Gość
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 13:44
Czerwony Miś napisał/a:
ja napisze tylko tyle że Britney mnie wrecz przerarza =] wezcie przestancie laska (po operacjach ;p) pop spiewa a kurde pieszczochy na rekach nosi :/ nie nie nie .... z reguly jestem tolerancyjna ale Brit... dno jak dla mnie...
Widziałaś Britney w pieszczochach? Chyba na fotomontażu. Albo miała je jakieś różowe
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 13:51
Tavion, a czy ta laska na twoim avatarze (jak nie to sorx) to nie przypadkiem panna Spears? Taka podobna jakas, heh... Zwlaszcza, ze Brit ostatnio stawia wlasnie na taki mejkap
Tavion Gość
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 13:59
Na czatach mówię, że to jej zły klon z Tajwanu
Ale, cóż... tak to Brit
hehe...rzeczywiście zły klon z Tajwanu...Gdyby Briney miała wybierać pomiędzy byciem całą różową ,a całą czarno białą,to napewno by wybrała tę pierwszą możliwość
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 21:14
Tavion napisał/a:
Czerwony Miś napisał/a:
Widziałaś Britney w pieszczochach? Chyba na fotomontażu. Albo miała je jakieś różowe
ja wiele razy widziałam Brit w pieszczocham i to bez fotomontarzu jak myślę. A po za tym gwiazdy popowe często ostatnio chodzą w pieszochach i paskach ćwiekowych... ale lipa
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 22:01
elfkaNenar napisał/a:
Nie mam jak sprawdzić, a na vivie nie chce mi się czekć, bo wolę posiedzieć na forum i posłuchać Metallicy... co oni np. mówią?
ona mówi dużo w różnych okolicznościach ale jak są w pokoju to on coś tam do niej *pieprzy a ona mu na to
Ona:Stop
On:So I'm Sorry (i ją przytula)
Ona:Stop!(i go odpycha)
On:[cenzura] You!(I rzuca wazonem o ściane)
Ona:Ona macha łapskami i wyłazi z pokoju =P reszty mi sie nie chce pisać bo by troszku dużo wyszlo =D ale obejrzyj kiedyś bez glosu idzie sie pośmiać