| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Oda do Leppera
Autor Wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 09:13   

Nas to nie śmieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation
Przejdź na dół
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 09:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mówię że was tylko anty polityka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 09:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Siedzą w sejmie i nic nie robią ? Heh no to mało wiesz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 09:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stwierdzenie, że "nic nie robią" jest mocno (bardzo!) przesadzone. Gdyby naprawdę nic nie robili to lada dzień mielibyśmy wybory parlamentarne, nie zostalibyśmy przyjęci do UE i NATO, bylaby jeszcze potężniejsza dziura budżetoiwa i brak perspektyw na nadchodzące lata. A jednak tak nie jest. Czyli coś jednak robią...

Numer Gadu-Gadu
1141814
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 11:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tym że nic nie robią to powiedziałem w przenośni
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie podam. napisał/a:
Z tym że nic nie robią to powiedziałem w przenośni

Tzn.?? Bo nie zrozumialem przenosni Smile

Numer Gadu-Gadu
1141814
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 12:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też za bardzo nie zrozumiałam. Nie_podam może wyjasnisz nam o co chodziło w tej przenośni?
Powrót do góry
d098(niezal)
Gość
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 17:06   

[quote="EU07"]Jeśli zaś chodzi w ogóle o Samoobronę to mam promującą ją kapitalną piosenkę z poprzednich wyborów parlamentarnych! Miodzio! Mogę przeslac jak ktoś chce...[/quote]

to mógłbyś mi przesłać??
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

d098(niezal) napisał/a:
EU07 napisał/a:
Jeśli zaś chodzi w ogóle o Samoobronę to mam promującą ją kapitalną piosenkę z poprzednich wyborów parlamentarnych! Miodzio! Mogę przeslac jak ktoś chce...

to mógłbyś mi przesłać??

Podaj email.

Numer Gadu-Gadu
1141814
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Ja tez chcę Smile wyślij mi na PW
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe ludzie nie naskakujcie tak na niego:)
Nie mozecie troche sie wyluzowac i nie robic takiej nerwowej atmosfery? Skoro was to nie smieszy no to trudno Smile Ale mi akurat przypadlo do gustu Smile

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 16:19   

Eh. Śmieszy cię to.. Nas nie. Śmiejemy się z żartów lecz nie takich.. To że ktoś obraża politykę ma wielką później kosenkfencje.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Od razu mówię, że nie mam zupelnie nic do autora wątku. Jedynie nie podoba mi się ta "oda". A czy polityka może być śmieszna... Może i może... Przyklad: świetne teksty podczas przesluchiwania świadków w sprawie Rywina... Ale obrażanie Leppera? Confused

Numer Gadu-Gadu
1141814
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No w sprawei rywina niezle teksty byly Smile skarpetki rulez xD
Ja natomiast niewidze zadnych przeciwskazan aby smiac sie z leppera a jaki on jest kazdy widzi: z prostaka stylizuje sie na intelektualiste ( wyuczone gesty nieodlaczne okularki w programach itp. ) No i co za rolnik przy zdrowych zmyslach sadzi na torach zboze? Razz
Cytat:

Ale obrażanie Leppera? Confused

A to juz mi tak troche ironia zapachnialo Smile) Lepper to tez czlowiek i nie jest zadnym autorytetem.
A jakby wygladal nasz kraj gdyby ludzie nie zartowali sobie z politykow w ten czy inny sposob? Chocby w publicystyce w programach Najsztuba na TVN w dowcipny i prosty zrozumialy sposob pokazane sa niektore osobistosci dzieki czemu ludzie sa odrobine bardziej kumaci.
Byly procesy o to ze CHYBA ( ale nie dam glowy ze dokladnie on a nie kto inny ) Urbanski zazartowal z papieza to moze juz o leppera beda niedlugo skoro taka mentalnosc polakow? ;/ To ja juz sie boje odzywac :X

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 07:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pulkownik Nikt napisał/a:
No w sprawei rywina niezle teksty byly Smile skarpetki rulez xD

Moim ulubionym bylo stwierdzenie: "pani posel, pani chyba owies do glowy uderzyl" biggrinbiggrin

Ja natomiast niewidze zadnych przeciwskazan aby smiac sie z leppera a jaki on jest kazdy widzi: z prostaka stylizuje sie na intelektualiste ( wyuczone gesty nieodlaczne okularki w programach itp. ) No i co za rolnik przy zdrowych zmyslach sadzi na torach zboze? Razz

Zgadzam się, że Lepper udaje kogoś kim nie jest. Wokol niego toczy się kilka postępowań. Ale chodzilo mi o to, że ten caly tekst brzmi tak jakoś... hmm.. no wlasnie - nie wiadomo jak Smile

A jakby wygladal nasz kraj gdyby ludzie nie zartowali sobie z politykow w ten czy inny sposob? Chocby w publicystyce w programach Najsztuba na TVN w dowcipny i prosty zrozumialy sposob pokazane sa niektore osobistosci dzieki czemu ludzie sa odrobine bardziej kumaci.

Hmm.. nie wiem. Nie oglądam tego programu Smile

Byly procesy o to ze CHYBA ( ale nie dam glowy ze dokladnie on a nie kto inny ) Urbanski zazartowal z papieza to moze juz o leppera beda niedlugo skoro taka mentalnosc polakow? ;/ To ja juz sie boje odzywac :X

Dobra, ale popatrz sobie ilu ludzi żartuje z Leppera a ilu z np. Tuska czy Borowskiego. Na każdym kroku można uslyszec, że Lepper jest taki i taki... I o to mi glownie chodzi: ŻARTOWAĆ TAK - ALE W SPOSÓB ROZSĄDNY I NIE TYLKO Z LEPPERA Smile

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu