Stwierdzenie, że "nic nie robią" jest mocno (bardzo!) przesadzone. Gdyby naprawdę nic nie robili to lada dzień mielibyśmy wybory parlamentarne, nie zostalibyśmy przyjęci do UE i NATO, bylaby jeszcze potężniejsza dziura budżetoiwa i brak perspektyw na nadchodzące lata. A jednak tak nie jest. Czyli coś jednak robią...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Ja też za bardzo nie zrozumiałam. Nie_podam może wyjasnisz nam o co chodziło w tej przenośni?
d098(niezal) Gość
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 17:06
[quote="EU07"]Jeśli zaś chodzi w ogóle o Samoobronę to mam promującą ją kapitalną piosenkę z poprzednich wyborów parlamentarnych! Miodzio! Mogę przeslac jak ktoś chce...[/quote]
Jeśli zaś chodzi w ogóle o Samoobronę to mam promującą ją kapitalną piosenkę z poprzednich wyborów parlamentarnych! Miodzio! Mogę przeslac jak ktoś chce...
to mógłbyś mi przesłać??
Podaj email.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Hehe ludzie nie naskakujcie tak na niego:)
Nie mozecie troche sie wyluzowac i nie robic takiej nerwowej atmosfery? Skoro was to nie smieszy no to trudno Ale mi akurat przypadlo do gustu
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Weronika Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 16:19
Eh. Śmieszy cię to.. Nas nie. Śmiejemy się z żartów lecz nie takich.. To że ktoś obraża politykę ma wielką później kosenkfencje.
Od razu mówię, że nie mam zupelnie nic do autora wątku. Jedynie nie podoba mi się ta "oda". A czy polityka może być śmieszna... Może i może... Przyklad: świetne teksty podczas przesluchiwania świadków w sprawie Rywina... Ale obrażanie Leppera?
No w sprawei rywina niezle teksty byly skarpetki rulez xD
Ja natomiast niewidze zadnych przeciwskazan aby smiac sie z leppera a jaki on jest kazdy widzi: z prostaka stylizuje sie na intelektualiste ( wyuczone gesty nieodlaczne okularki w programach itp. ) No i co za rolnik przy zdrowych zmyslach sadzi na torach zboze?
Cytat:
Ale obrażanie Leppera?
A to juz mi tak troche ironia zapachnialo ) Lepper to tez czlowiek i nie jest zadnym autorytetem.
A jakby wygladal nasz kraj gdyby ludzie nie zartowali sobie z politykow w ten czy inny sposob? Chocby w publicystyce w programach Najsztuba na TVN w dowcipny i prosty zrozumialy sposob pokazane sa niektore osobistosci dzieki czemu ludzie sa odrobine bardziej kumaci.
Byly procesy o to ze CHYBA ( ale nie dam glowy ze dokladnie on a nie kto inny ) Urbanski zazartowal z papieza to moze juz o leppera beda niedlugo skoro taka mentalnosc polakow? ;/ To ja juz sie boje odzywac :X
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
No w sprawei rywina niezle teksty byly skarpetki rulez xD
Moim ulubionym bylo stwierdzenie: "pani posel, pani chyba owies do glowy uderzyl"
Pulkownik Nikt napisał/a:
Ja natomiast niewidze zadnych przeciwskazan aby smiac sie z leppera a jaki on jest kazdy widzi: z prostaka stylizuje sie na intelektualiste ( wyuczone gesty nieodlaczne okularki w programach itp. ) No i co za rolnik przy zdrowych zmyslach sadzi na torach zboze?
Zgadzam się, że Lepper udaje kogoś kim nie jest. Wokol niego toczy się kilka postępowań. Ale chodzilo mi o to, że ten caly tekst brzmi tak jakoś... hmm.. no wlasnie - nie wiadomo jak
A jakby wygladal nasz kraj gdyby ludzie nie zartowali sobie z politykow w ten czy inny sposob? Chocby w publicystyce w programach Najsztuba na TVN w dowcipny i prosty zrozumialy sposob pokazane sa niektore osobistosci dzieki czemu ludzie sa odrobine bardziej kumaci.
Hmm.. nie wiem. Nie oglądam tego programu
Byly procesy o to ze CHYBA ( ale nie dam glowy ze dokladnie on a nie kto inny ) Urbanski zazartowal z papieza to moze juz o leppera beda niedlugo skoro taka mentalnosc polakow? ;/ To ja juz sie boje odzywac :X
Dobra, ale popatrz sobie ilu ludzi żartuje z Leppera a ilu z np. Tuska czy Borowskiego. Na każdym kroku można uslyszec, że Lepper jest taki i taki... I o to mi glownie chodzi: ŻARTOWAĆ TAK - ALE W SPOSÓB ROZSĄDNY I NIE TYLKO Z LEPPERA