| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Spam
Autor Wiadomość
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

UUUUU ja też coś takiego dostałam ty le że takie teksty spamujesz znam twoje dane i zrobiłam to co Luna i mam spokuj Wink
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4973663
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W poczcie Grzeszczulki (opowiadala mi kiedys) w jakies kilkanascie minut przyszlo jej 400 maili o tej samej tresci. I tak co chwilę jej sie dzialo ale pozniej juz nie chyba nie...

Numer Gadu-Gadu
4557715
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 19:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niezle, a grzeszczulka to twoja kumpela zklasy??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4973663
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 09:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie, bo zablokowałam tego debila, ale pamietam, oszałamiająca ilość tych debilnych maili Mad

ps. 4 Kania

Tak, jestesmy z tego samego miasta, z tej samej ulicy i z tej samej klasy Very Happy no etraz już nie.

Numer Gadu-Gadu
2419438
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przyczyną takich maili jest podawanie gdzieś w necie swojego maila Smile Np. przy wpisywaniu się do księgi gości, itp. Jest na to jedna rada - podawać swój mail w formie np. janek@WYTNIJTO.onet.pl Jak ktoś będzie mial sprawę to oczywiście to usunie co trzeba, za to programy rozsylajace spam będą wysylac pod ten (nieistniejacy) adres...biggrin

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu