Ja niemam swinki morskiej ale lubie takie z prostym futrkiem białym niezabardzo mi siepodoba ten gatunek z taką sierściao roszczochrana
pani po czterdziestce Gość
Wysłany: Pią 02 Lip, 2004 14:25 świnki morskie
kocham je wszystkie-i nie dlatego,że są mięciutkie.Dzieci moje miały trzy-dwie"odeszły'.Tęsknię za nimi.Kochałam je-były wspaniałe.
pani po czterdziestce Gość
Wysłany: Pią 02 Lip, 2004 14:25 świnki morskie
kocham je wszystkie-i nie dlatego,że są mięciutkie.Dzieci moje miały trzy-dwie"odeszły'.Tęsknię za nimi.Kochałam je-były wspaniałe. :love2: :love2:
Gość
Wysłany: Sob 03 Lip, 2004 20:30 Re: Świnki morskie
Uielbiam, kocham, przepadam za świnkami morskimi! Są prześliczne, kofane...i wogóle co najlepsze! :love2: :cry:
Iguś Gość
Wysłany: Czw 08 Lip, 2004 12:56 Rozetka
Ja bardzo bym chciała kupić świnkę, ale rodzice mi nie chcą pozwolić :/ Staram się ich przekonać do słodkiej, kochanej rozetki ;) Może się uda... kieeedyś...
Pozdrawiam
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sob 17 Lip, 2004 16:40 Re: Rozetka
Iguś napisał/a:
Ja bardzo bym chciała kupić świnkę, ale rodzice mi nie chcą pozwolić :/ Staram się ich przekonać do słodkiej, kochanej rozetki Może się uda... kieeedyś...
Pozdrawiam
Tak ! Mówię Ci ... walcz z rodzicami o zwierzaka !
Dom naprawdę staje się pełny kiedy jest w nim jakiś zwierzak, choćby mały, tak jak świnka morska !
Gość
Wysłany: Pią 23 Lip, 2004 09:47
Uwielbiam Chomiki :P :P :P a Swinki morskie te lubie :)