Hehe... ja mam wzorowe... Jestem chyba za aktywna Jestem zastępcą przewodniczącego Caritasu, członkinia kółka teatralnego i geograficznego... to już jmi wystarczy na wzorowe ;] No i cała reszta drobniejszych uczynków... Ale to właśnie przez to mam kiepskie oceny, nie mam poprostu czasu się uczyć... bo jeszcze dodatkowy anglik i niemiec, basen... i co ? Czasu brak
Ja mam dobre...u nas się zbiera punkty...na dobre trzeba uzbierać minimum 222 a na wzorowe 300...sama się dziwie że chodziaż to 222 uzbierałam...u nas w klasie wzorowe ma tylko jedna osoba.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
ja miałam wzorowe. Tylko że ja w szkole mam zachowanie na punkty (jak coś tam dobrego sie zrobi np. przygotuje gazetke to dostaje sie pare dodatnich punktów, a jak cos złego np. kogoś pobije to minusowe punkty). No i miałam troche tych dodatnich punktów, ale pare by mi zabrakło do tego wzorowego, jednak wychowawczyni jeszcze tam mi jakieś dodała (thx dla niej) no i mam wzorowe. Ale z ostrezżeniem że na następny rok mam sie bardziej udzielać w życie szkoły..
ja tez mam system punktowy i mam dobre mimo że baardzo często się biłem... ale teraz jestem respektowany i wszyscy sie mnie boją
_________________ lllwww.terroryzm.netlllserwis o terroryźmie na skalę globalną
Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Ja, zdaje się z każdego przedmiotu mam wzorowe, ale klasa na koniec dała mi dobre(u was też tak było, że najpierw samoocena[która jest po ***] a potem klasa 'głosuje' jaką w sumie masz dostać na koniec? )
U mnie było tak,że każdy nauczyciel dawał swoją propozycję,potem Ciebie prosili o samoocenę(ona nie była najważniejsza) a na koniec wychowawczyni podejmowała ostateczną decyzję.
A ja mam poprwane!!!! I się tym w ogóle nie przejmuję..a poprawne mam za złe oceny ,ciąghłe gadanie na lekcjach,czasem,ale baaardzo rzadko za wyrażanie się i chodzenie w glanach po szkole....za glany to chyba kazda nauczycielka już mnie "opieprzała"