Ja jestem lesbijką. Piję alkohol i palę. Wasza nietolerancja wywodzi się z waszej wiary. To wasz fikcyjny bóg zabrania wam korzystać z życia na ziemii obiecując 'wspaniałe życie po śmierci". Ja korzystam z tego co mam. Życie jest zbyt krótkie i beznadziejne ( bez-nadziejne) bym chciała jeszcze czegoś sobie odmawiać. Jestem wolna! I nie jestem satanistką, nie. Żadna wiara nie jest mi potrzebna do szczęścia. To chrześcijaństwo jest źródłem nietolerancji i uprzedzeń! W szkołach, na lekcjach religii uczy się nietolerancji do homoseksualistów wmawiając dzieciom, że to choroba, którą należy leczyć! Księża przez nieludzki celibat krzywdzą dzieci i nie ponoszą za to odpowiedniej kary...! "Na boga!" - zastanówcie się, w co wierzycie!
liltand Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 12:20 ?
Dziewczyno, zastanów się co ty mówisz! Jestes lesbijką, ok, ale muzę ci powiedzieć, że na lekcji religii, że chrześcijanin, któy wierzy w Boga, jest tolerancyjny, dla ludzi nnej wiary także i dla ludzi o innej orientacji seksualnej. Cóż, a jak będziesz żyła bez wiary twoje życie bedzie puste jak próżnia, mówi się też, że najgorszy zyd to żyd ateista.