| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Na chemii nie można już wytrzymać
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 19:48   

Chodze na Angielski prywatny i mam chyba poziom dla 1 liceum, wiec to, co mam na lekcji umiem, i mnie to nie interesuje. Co najwyzej jakies slowka.
Przejdź na dół
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 19:53   

Ja w szkole nie mam angielskiego. Ale jednak umiem komunkować się na 100% - czystym angielskim językiem, z wymową (chyba) angielską. Wink
A jak? Mój mały sekret ... Wink
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja bym chciala byc na twoim miejscu zgłaszalabym sie i mialabym 6 ( no cxhyba że ty już masz) Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 21 Wrz, 2004 14:22   

A ja jestem dopiero w 1 klasie gimka a angielski mam na poziomie zawansowany.To sie nazywa profeska.Jest jesszcze grupa podstawowa wiec:Był se test.Ja mialam 62/88 czyli przeszłam do zaawansowanej.Ci co mieli np 30 pkt przeszli do poczarkujacej grupy.Czyli nasza klasa jest podzielona na 2 grupy z angola:pocz. i zaawa. ja jestem w tej 2. Twisted Evil
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Wrz, 2004 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też miałam taki test. Maksymalna liczba punktów to było 80. Ja miałam 32. Poniżej 30 szli do gorszej grupy czyli ja powinnam bgyć w lepszem. Ale na lekcji nie odpowiedziałam jej na dwa pytania po angielsku(tzn. zawodów nie miałam i miałam wymienić 4 zqwody to powiedziałam dwa; i pgody nie miałam naprawde i nie powiedziałam) i mnie przeniosła...Moja wina,że w 6 klasie mieliśmy raz w tygodniu angielski,nic totalnie nie robiliśmy a potemz aszała w ciążę to w ogóle anglika nie mieliśmy...Wyszłam z podstawówki i nic nie umiem..No cóż. Jeszcze jest szansa,że mnie w ciągu roku przeniesie Wink .

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 21 Wrz, 2004 21:10   

No hm ja miałam też godzine w dodatku baba chorowała.A co najlepsze w 6 klasie były książki do 5 klasie.Przerąbane.
Powrót do góry
nowa
Gość
PostWysłany: Pią 24 Wrz, 2004 13:01   a jak tam na chemii

klasa marog6 miała problemy na chemii (w czerwcu) - jak teraz wam się powodzi na tej lekcji??
Powrót do góry
nowa
Gość
PostWysłany: Pią 24 Wrz, 2004 13:06   

pytam bo tak właściwie nikt mu nie doradził w tej kwestii. Teraz na początku roku szkolnego będzie można zrobić coś z tym - chyba!
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 24 Wrz, 2004 18:58   Re: a jak tam na chemii

nowa napisał/a:
klasa marog6 miała problemy na chemii (w czerwcu) - jak teraz wam się powodzi na tej lekcji??

nowa napisał/a:
pytam bo tak właściwie nikt mu nie doradził w tej kwestii. Teraz na początku roku szkolnego będzie można zrobić coś z tym - chyba!

Nowa - po 1. - Czy to był problem?? Jeśli uważasz że aż taki żeby go rozwiiązywać sama sobie go rozwiąż.
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 2004 19:20   Re: a jak tam na chemii Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika napisał/a:
nowa napisał/a:

nowa napisał/a:

Nowa - po 1. - Czy to był problem?? Jeśli uważasz że aż taki żeby go rozwiiązywać sama sobie go rozwiąż.

Weronika to że na chemi panuje chaos i ze nauczycielka boji się wstawiac 1 to jest problem , który powinno się rozwiazac z dyrektorką/dyrektorem Wink .
Powrót do góry
mindi10 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

często zdaża się tak że "dzieci uczą dzieci"

Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mindi10 napisał/a:
często zdaża się tak że "dzieci uczą dzieci"

Nie rozumiem..:> Możesz wyjaśnic co miałas na mysli ? biggrin
Powrót do góry
marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dopiero teraz zauważyłem że zaczeliście pisac tutaj. W tym roku tej nauczycyielki juz nie ma a mamy z panią która nas uczyła w 1 klasie fizyki.
W tym roku także mamy nową nauczycielke od niemieckiego (stażystke) moja dawna pani wyjechała do niemiec. Ta jest dosyc dobra i przynajmiej u nas sobie radzi, bo w grupie niemieckiej są same dziewczyny i ja no czasami jeszcze 2 chłopaków przychodzi z mojej klasy ale oni do szkoły prawie nie chodzą

"dzieci uczą dzieci" chodziło tutaj że nauczyciele ("dzieci") czyli tacy którzy nie mogą sobie poradzić uczą dzieci
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 15:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mindi10 chodziło o to że nauczychele są wzrostu fizycznego i psychicznego dzieci
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu