takie hamstwo!!!!!!!!!!! dlaczego tak mulisz jak ci sie nie podoba to po co tu wogole zagladales????????????? ja co prawda rad z tad bardzo na powaznie nie biore ale sobie fajnie z kudzmi pogadac mozna a czasami i pomoc........albo sie posmiac
Słuchaj to forum jest świetne i jak sie coś nie podoba to wynocha i tu więcej nie przychodzić
bo pożałujesz!Sie nieznasz wogóle to forum jest potoże by sobie pomagać i mówić o swoich problemach.Nie wszystkie posty są sensowne a przykład to jest ten temat!To forum nie jest dla debili takich jak ty .Ja kocham tto forum i tyle!!!!
_________________ Pyszny pierożek z truskawakami i twarożkiem do buzi am!AAAA!!Tylko nie wywalaj ze mnie moich truskawkowych wlaków!Ty aligatorze!!!
Gość
Wysłany: Wto 03 Sie, 2004 16:14
Do nadawcy:
Sama powiedzialas ze jacys guwniarze, zadaja nowe pytania na forum i zaczyna sie dyskusja.
Wiec ja uwarzam ze ty tez siebie powinnas nazwac beznadziejna bo zadalas nowa wypowiedz i rozpoczelas dyskusje. :p
I co ulżyło weź lepiej przestań sapać , po co tu wogóle przychodzisz jak jesteśmy beznadziejni NARA!! KRZYZYK NA DROGE !! zebym cie tu nigdy nie widziała .. a beznadziejny to jesteś TY!!
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]