Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 14:42
mała 13 napisał/a:
www.kurnik.pl !!
najlepsza strona z gierkami
Kurnik jest ok, ale kurde trzeba uważać, bo są dwie identyczne strony kurnik.pl z tym, że jedna z nich jest zawirusowana i można latwo złapać wirusa : /
I coś mi się zdaje, że masz rację. Teoretycznie jest możlwe, że pod adresem kurnik.pl będzie istniała inna strona, ale tylko w wypadku włamania na serwer ze stroną lub serwer DNS. Jeśli już, to po prostu Nikita źle wpisała adres.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Bzdury opowiadasz albo masz tak zasyfionego kompa, że sam Cię przekierowuje na jakieś dziwne strony.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Co?? Mi kurnik włacza się z grami i kazdemu kogo znam też. Poza tym to jest PRAWIE niemożliwe ze względu na coraz lepiej działające systemy np. Avast, Pana
Poza tym to jest PRAWIE niemożliwe ze względu na coraz lepiej działające systemy np. Avast, Pana
Ke?
—Michael Shermer
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 16:42
Pod jednym adresem 2 strony. Lol. Chyba że ktoś zhakuje.
Słupek napisał/a:
Ja14 napisał/a:
Poza tym to jest PRAWIE niemożliwe ze względu na coraz lepiej działające systemy np. Avast, Pana
Ke?
Ma rację. Mam programy, które bronią przez jakimiś 'włamaniami' (nie na strony, odrobina mózgu i rozumiesz ;p)
No, właśnie nie rozumiem o co chodziło autorce. Poczekajmy, aż sama napisze.
—Michael Shermer