oh... pamieatm forum to stare:) i te klotnie... np. z cassie:) moje szczegolnie ahh... nawet gdzies widzialam adres... hmm
( pytanie do ToJa : wiesz co sie dzieje z cassie??? )
yhmm Cassie była przed czy po Kleo...? bo Kleo już nie ma nie :p ?? hehe wszystko mi sie poplatalo, zapytam inaczej czy ktos pamieta czy bylam w tym czasie jak byla cassie...?
pamietam jak kiedys Nemeja mi i Cytrynie napisała PW że piszemy posty bez sensu tak samo jak Kleo hahah stare dobre czasy
Cze
Mała widzę że jesteś ze starej ekipy hehe no cassie i SKANDAL !!!!
a właśnie nie wiesz co sie dzieje z SKANDAL!!!!
a rozmowy no ciekawe te kłótnie o jakieś rysunki hehe
ToJa ale fajnie było ja w te kłótnmie też byłam zamieszana
ale było ciekawie a własnie kto tu jest ze starej ekipy jeszcze
Ale tutaj deg byłeś pierwszy
To ze starego forum przeniosłeś posty. Ze starego, ale nie pierwszego. Dla Małej chodziło o moje pierwsze forum. Nie jestem pewna, ale tam nie było ani Justyny ani (tfu) Bejota. Jutro zajrzę na to pierwsze forum i sprawdzę. Sama jestem ciekawa
Czasem fajnie powspominać...
Cassie wytropiłam na blogu. Była jakaś dyskusja na temat odejścia Cassie z netu. Nie pamiętam tego bloga. Tak prawdę mówiąc to brakuje mi Cassie. Jakoś tak się rozmyła ta znajomość. Szkoda
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc