CHOMIKI TO PIĘKNE ZWIERZĘTA,WIĘC CHCE,ABY NASZE FORUM BYŁO IM ODDANE I WIERNE .MIANOWICIE CO MYŚLICIE O ZAŁOŻENIU KLUBU (NAZWE JAKĄŚ TAM USTALIMY) POŚWIĘCONEGO TLYKO CHOMIKĄ.BĘDZIEMY TAM ZBIERAĆ FOTKI,UDZIELAĆ RAD,ZBIERAĆ INFORAMCJE?NA TO PYTANIE ODPOWIEDŹCIE W TEJ OTO KRÓTKIEJ ANKIECIE.[/b]
słuchaj chomiczka to że tymasz chomika to nie znaczy że wszyscy go mają dlaczego nie będzie to klub dla gryzoni tylko dla chomików jeśli chcesz porozmawiam o tym z ToJa i zobaczymy co powie
_________________ Ja jestem ciebie nie ma
Kocham Alberta
Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!
kicia1994
Tavion Gość
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 15:25
kicia1994 napisał/a:
słuchaj chomiczka to że tymasz chomika to nie znaczy że wszyscy go mają dlaczego nie będzie to klub dla gryzoni tylko dla chomików jeśli chcesz porozmawiam o tym z ToJa i zobaczymy co powie
Ona jest moderatorem 'zwierząt', pomaga w tych sprawach - i myślę, że to dobry pmysł.
I nie rozkopujcie starych postów
Tavion i co ty na to jak ci powiem że moderatorem tematu jest Iśka i Alice 10 I pozatym deg powiedział że mam rację co do mojej kwesti bo nie każdy ma chomika więc ja proponuję klub fanów gryzoni PS.tavion(za przeproszeniem) nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy
_________________ Ja jestem ciebie nie ma
Kocham Alberta
Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!
kicia1994
Tavion Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 11:57
Kiciu, spokojnie. Tylko wyraziłam swoje zdanie.
I staraj się tak nie naskakiwać To nieprzyjemne jest