nie ma jednak jak szynszyle. naprawde, choc wiedze ze nikt tu niema szylek. to ja juz cos o tym wiem, mam 3 jednego dalam mojej przyjaciolce, bo bylyby dwa samce:)
a mam teraz sliczna parke... skacza po calym domu... do wysokosc 150 cm... cos swietnego.. beda wielkosci mojej glowy:) a narazie sa i tak juz dosc duze;) ide sobie a nagle taki koteczek wskakuje na mnie:) na kolanka. W OGOLE KOCHANE ZWIERZACZKI! Kupujcie szynszyle! to naprawde cos wyjatkowego! chomiczki i kroliczki sa tez cudowne i kochane, ale warto miec tez cos oryginalnego i innego, cos tak cudownego jak szynszylek:) ostatnio sie taka mania na to zaczyna!
ja od malego chcialam szynszylka, ale.....mam chomika....
_________________ Pozdrawiam
Justa , pies i chomik
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 30 Lis, 2003 10:17 wcale nie mala
nie zgadzam sie z tobą mała ponieważ nie wszyscy lubią szynszyle i wcale nie ma takiej mody na nie, kazdy kupuje to co chce a nie patrzy zy jest taka moda czy taka:) a wogóle to dzisiaj zdechł mi myszoskoczek i jestem smutna ale bede miała chomiczka...
coś czuje, że Twoje zdanie, mogłoby się szynko zmienić jakbyś dotkeneła pogłaskała i obejrzała szynszylka, hm... nazwę to małym pieskiem, poprstu jakbyś miała szczeniaczka.
HEh fajnie Justa,może zrobimy parke Pysia i Pysio ?
Mój chomiś jest cool,jest taki słodziutki!Nawet nie wiem jak mam go Wam opisać,naklepsze było by zdjęcie,ale jeszcze nie zrobiłam