Nie widzialam teledysku do Vermillion, kolezanka widziala, ale nie wiem do ktorego Vermilliona to jest... Nie potrafila mi powiedziec, bo pytalam, czy Vermillion tak sobie spokojny, czy bardzo spokojny Ja chyba jednak wole SlipKnoTa z Iowy... Everything wypieprza Co nie znaczy, ze Subliminal verses jest zle.
Mlvina nie czepiaj się, bo ideologia odkopywania tematów polega na tym, żeby odkopać tematy, które wciaz są na czasie, a nie tak jak to robiła Kicia, dawno zakończone dyskusje na temat forum ><'.
Wybacz Efko ..:p
Co do tego Slipa Knota ... nie mam pojęcia kim on jest :PPP
Ale chyba nie lubię jego piosenek .. bo nie znosze metaluu :]]
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Paź, 2004 20:40
Kto?... Khm khm tak. To taki facet jest. No...
To zespól
Tavion Gość
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 08:10
Oui, uwielbiam ^^
Ale ta nowa płyta... kompletne dno
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 19:55
A więc teledysk jest do Pt.1,a Pt.2 jest spokojniejsze. Dzisiaj znów go widziałam i wciąż twierdzę, zę jest swietny mama stwierdziła, ze jest dziwny, bo go nie rozumie, ale ja go rozumiem dobrze i to bardzo dobrze.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 22:44
Kurde... Bede miala problem z zobaczeniem go... Nie wiem moze ktos, skad go sciagnac? A dzisiaj tak se slucham obóch Vermillionów i mimo, ze oba sa spokojne, to jednak oba sa dobre