No to doszlismy do wnioskow ze jak zobaczycie jakas plynna substancje wiadomego pochodzenia to musicie przepuszczac ja przez palce w celu sprawdzenia czy to aby na pewno wydzielina menstruacyjna. Swierk, brawo, jeszcze troche a dostaniesz Nobla!
Tremere,rece opadaja gdy czytam i nie rozumiecie o co chodzi,jak widac,czasami madry czlowiek potrafi byc glupszy od czlowieka ktory jest wiecznie glupi.
Wiem co mowie,i zadnego blee w tym nie ma tylko prawda o ktorej na WDZ sie uczylem w polsce.
wow a u mnie to wycofali tylko dlatego że nikt nie chce na to chodzić .
bo tylko gadają jak się dzieci robi .. i jak się zabezpiecza przed ciążą nic więcej ..
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 18 Lip 2009 Posty: 203
Wysłany: Nie 29 Lis, 2009 15:16
Świerkuś, po prostu trudno uwierzyć, że w szkole gadali wam, żeby śluz z gaci brać w ręce i się nim bawić, ani to higieniczne, ani estetyczne, ani niczego nie dowodzi.
A mówili, że potem trzeba umyć rączki?
Ten tekst o głupim i mądrym człowieku jest tak zapętlony, że chyba sam go nie rozumiesz.
Świerkuś, po prostu trudno uwierzyć, że w szkole gadali wam, żeby śluz z gaci brać w ręce i się nim bawić, ani to higieniczne, ani estetyczne, ani niczego nie dowodzi.
Ja nie kontroluje rozkladu lekcji,tylko sie ucze.
Cytat:
A mówili, że potem trzeba umyć rączki?
Mowili.
Cytat:
Ten tekst o głupim i mądrym człowieku jest tak zapętlony, że chyba sam go nie rozumiesz.
Nie znamy sie nawet dobrze a juz uwazasz ze nie rozumiem tego
Alez owszem rozumie,i to lepiej niz myslisz.To takie proste jak "Jesli masz problemy z matematyka,to nie martw sie.Ja mam jeszcze wieksze" i czy w ogole wiesz kto to powiedzial,szanowny Nensie.
Wysłany: Nie 29 Lis, 2009 18:41
Wow, świerk - poważnie, rozluźnij pośladki, bo ostatnio coś Ci nieco gorzej. Spokojnie, kilka głębszych oddechów, nieco uśmiechu i wszystko będzie ok : )
Kilka głębszych, niekoniecznie oddechów, rzeczywiście mogłoby pomóc, ale moja metoda jest chyba niewychowawcza.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Shaunri-Zrozum ze wkurzajace jest to jak kazdy se jaja robi z moich postow (wiem to jak to wytlumaczylem to glupi sposob,bo nie mowie na codzien po polsku i slowa jakie pani od WDZ uzyla zapomnialem) to nie odrazu ble bla bli tylko poprawka.