| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Marta czy Martyna?
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Riaga - Ja też kiedyś poznałem kiedyś przez internet i nie bardzo rozumiem czemu odradzasz? Toż to człowiek jak każdy inny - tylko poznany "w sieci" : )
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Riaga
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 16:46   

Shaunri- toć trza by było wysłuchać mej historii w całości... wtedy nie dość, że zrozumiałbyś, czemu odradzam, to zostałabym powyzywana od "Lekkomyślnych dziewuszysk" którym "tylko debilstwa we łbie" ; p
Głębiej nie wnikam.
Powrót do góry
swierk84 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 16:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja powiem krotko-Osobom ktore tego nie czuja latwo jest mowic co mowia,a co jest faktem (swiadomosc u czlowieka,tego ze kochamy owa osobe) jest faktem.Bardzo trudno "po prostu" wybrac jedna albo "po prostu" obie rzucic ze wzgledu na dystans czy jakie tam.Trzeba raz z kazda porozmawiac,i bilans z tego zrobic-Tylko jest wada-To komputer,a nie zycie realne (cos jak second life) i moga naklamac ile chca,a ja (mam do tego zdolnosc biggrin) nie wykryje tego.Otoz tez latwiej byloby z nimi na realu porozmawiac,jak to mowia "w 4 oczy" wtedy na 99,99% powiedza szczera prawde.A co bedzie najtrudniejsze-Ostetecznie jedna dla drugiej zostawic.

Numer Gadu-Gadu
393033
Riaga
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 17:05   

Oj tak, bzdurne Second Life... Cóż, wiem, jak boli, gdy musisz kogoś zostawić, albo gdy ktoś zostawi ciebie. MUSISZ się zastanowić, nad związkiem na odległość. Nic nie zastępuje fizycznego kontaktu z ukochaną- musiałbyś znaleźć kogoś we Francji, lub na stałe przyjechać do Polski.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 17:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Riaga napisał/a:
Nic nie zastępuje fizycznego kontaktu z ukochaną- musiałbyś znaleźć kogoś we Francji, lub na stałe przyjechać do Polski

Jak uczucie naprawde plonie,to chocbym na pluton sie wybieral to bym "zostal" z ukochana biggrin

Numer Gadu-Gadu
393033
Riaga
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 18:24   

Co do tego to masz rację... piękne porównanie. Ale, nie każdy może twierdzić tak jak ty. Ludzie różnią się od siebie. Jak mówiłam, dla niektórych nawet milion kilometrów nie robi różnicy, a inni muszą mieć partnera w domu obok ; p
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 19:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Riaga - No ale nie można uogólniać, że w jakiś sposób wszystkie osoby poznane "w sieci" są z natury złe. To zwyczajni ludzie.

Swierk - Bardzo trudno "po prostu" wybrac jedna albo "po prostu" obie rzucic

To łatwiejsze niż myślisz - Ty po prostu nie chcesz tego zrobić : )
Powrót do góry
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 22:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm skoro to komputer, nie życie realne, to możesz "być" z obiema... Jedna nie będzie wiedzieć o drugiej, a zdrady i tak nie będzie w takim wypadku, bo niby jaka. Przez literki na gadu-gadu?
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 05 Maj, 2009 22:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehh dlaczego wszyscy mają problemy kogo wybrać, a ja już od dawna nie mogę nikogo poznać ;( a Ty się z tą Martyną widziałęś ?

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 06 Maj, 2009 07:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hippie napisał/a:
Hmm skoro to komputer, nie życie realne, to możesz "być" z obiema... Jedna nie będzie wiedzieć o drugiej, a zdrady i tak nie będzie w takim wypadku, bo niby jaka. Przez literki na gadu-gadu?

Nie jestem,jak to mowia ciota.Jak mam kogos to szanuje i nie krece z inna.

A co do Shaunri-Widze co masz na mysli,jednak przeszles toz obok porpeawnej odpowiedzi Mr. Green Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
393033
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 06 Maj, 2009 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

swierk84 napisał/a:
Nie jestem,jak to mowia ciota.Jak mam kogos to szanuje i nie krece z inna.

Tak, ale przez internet to nie jest bycie z kimś. Nie lepiej mieć się do kogo przytulić, popatrzeć w oczy i potrzymać za rękę?
Powrót do góry
KaMciaA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 06 Maj, 2009 16:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hippie napisał/a:
Tak, ale przez internet to nie jest bycie z kimś. Nie lepiej mieć się do kogo przytulić, popatrzeć w oczy i potrzymać za rękę?

hippie ma rację .. co do tego biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Maj, 2009 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i dziewoja przez internet Ci obiadu nie ugotuje : )
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 06 Maj, 2009 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
No i dziewoja przez internet Ci obiadu nie ugotuje : )

chyba, że prześle obiad mailem xd
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 07 Maj, 2009 08:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie,nawet gdybym chcial byc z obiema to thx.Nawet jezeli to komputer,to trza szanowac co sie kocha Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
393033
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu