| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ojoj jakby to powiedzieć .. ? hmm ..
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 25 Kwi, 2009 19:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mama zmusza Cię do spotykania z chłopakami?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Myszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Kwi, 2009 20:11   

dobra chak chcesz to chodź z każdym z nich ale to ma być odruch serca a nie potżeba z bycia z kims kim kolwiek....a jak zerwać...powiedz że to koniec że ta miłość nie ma sensu że nie czujesz jego bliskości że widujesz go tak żadko że nie możecie codziennie się spotykać...i powiedz że by się nie załamał że go nie zapomnisz i że to nie jego wina i że przepraszasz...to w teori reszta zależy od ciebie i towojej odwagi...naprawde nie ma sensu tego ciągnąc.....a i nie bedziesz sama przcież twój kolega.....to tyle mam nadzieje że pomogłam...
Powrót do góry
KaMciaA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 25 Kwi, 2009 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty- nie zmusza ; /
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 2009 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ale jeśli uważa, że to tragedia, to chyba takie psychiczne wymuszanie ?
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 2009 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty- nie chcem się z tobą kłócić .. ok ?
chodziło mi oto że ona musiałaby te zrzędzenie słuchać .
nie to że zmusza . moja mama np. nie miała tak fajnie jak ja że moge robić co chcem , (prawie) więc zależy jej na mnie .. choć jestem jej drugim dzieckiem . . a pierwszym był mój brat który okazał się wpadką a mnie rodzice planowali .. ja np. bym się nie cieszyła że jestem wpadką moich rodziców szczerze bardzo mi brakuje mojego brata bo nie żyje od urodzenia .
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 2009 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"Nie chcem, ale muszem", powiedział niegdyś noblista Smile

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 2009 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mamy wszystko Wink My się nie kłócimy, tylko dyskutujemy moja droga.
I wpadka, w przypadku dorosłych osób, które potrafią racjonalnie myśleć, zapewnić dziecku warunki itd nie zawsze jest czymś złym, pamiętaj..
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 25 Kwi, 2009 23:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nudnie tak wszystko planować Smile

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 2009 10:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oui, przez to że byłem przypadkiem mama trzy razy częściej mówiła że mnie kocha ; )
Powrót do góry
swierk84 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 27 Kwi, 2009 02:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KaMciaA napisał/a:
Shaunri - ale czy wynika z tego że chcem mieć na drugi dzień ?
; /

Spokoj!!!!
Oczywiscie Shaunri i inni ktorzy tak napisali nie chca cie "odrywac" od chlopakow,z wlasnego doswiadczenia przyznaje ze tak latwo bedzie.Jak z dnia na dzien nie bedziesz miala swego ksiecia z bajki,to nic sie nie stanie,a wrecz przeciwnie-Gdy nareszcie go znajdziesz,bedziesz dostrzegala tyle drobnych szczegolow,tyle humoru,tyle uczucia do tej osoby,bo przeciez najbardziej sie cieszymy ze swojej zdobyczy gdy wiemy ze ciezko o nia walczylismy Smile

Numer Gadu-Gadu
393033
joasia90 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pon 27 Kwi, 2009 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KaMciaA napisał/a:
nasty- nie chcem się z tobą kłócić .. ok ?
moja mama np. nie miała tak fajnie jak ja że moge robić co chcem , (prawie) więc zależy jej na mnie .. choć jestem jej drugim dzieckiem . . a pierwszym był mój brat który okazał się wpadką a mnie rodzice planowali .. ja np. bym się nie cieszyła że jestem wpadką moich rodziców szczerze bardzo mi brakuje mojego brata bo nie żyje od urodzenia .

A co ma to wszystko wspólnego z problemem?? Rolling Eyes

Propo problemu.... Boisz się być sama, bo wtedy zrzędzisz, ale jesteś w związku, w którym jesteś nieszcześliwa, co również prowadzi do złego nastroju. W sumie na jedno wychodzi czy jesteś teraz z tym kolesiem czy bedziesz sama bo i tak bedziesz miała zły humor. Więc skoro masz taka sytuacje, to lepiej zerwać z nim i poszukać innego, bo wtedy jest szansa, że przestaniesz zrzędzić, a pozostając z obecnym chłopakiem, zwazywszy na wasz (chyba bardzo) młody wiek, sytuacja przez długi czas się nie zmieni, bo nie macie możliwości zamieszkania razem i widywania się częściej....

A nawet, gdybyś przez dłuższy czas nie znalazła innego, to przecież mama nie ma nic do tego. Po prostu kontroluj swoje emocje i nie działaj jej na nerwy, to nie będzie Ci tak mówiła. Wiele osób nie ma partnera, rozstają się po wielu latach związku i żyją. Ty widziałaś sie ze swoim chłopakiem raz, nie mieliście nawet szansy dobrze się poznać, więc napewno nie umrzesz od rozstania z nim Wink
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 27 Kwi, 2009 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia90 napisał/a:
nie mieliście nawet szansy dobrze się poznać, więc napewno nie umrzesz od rozstania z nim

no akurat od tego nie umrę ..

[ Dodano: Pon 27 Kwi, 2009 18:59 ]
właśnie z nim zerwałam .. i teraz poczekam : D co się wydarzy ..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
Myszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Kwi, 2009 20:49   

i bardzo dobbże ...a tarz krok w strone kolegi albo przyjaciela ...ale mojim zdaniem opcja 1 jest lepsza ale to ci tłumaczyłam
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu