Podania ludowe mówią, że kaszanka się do tego celu nie nadaje
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Chyba nie zrozumiałeś. Chcecie uprawiać seks, a dziewczyna i Ty zdecydowaliście że powinna przebić sobie błonę dziewiczą sama.
To jakiś nowy fetysz? Taki ogórek z rana przed stosunkiem?
Po prostu odnoszę wrażenie że chyba brakuje wam jeszcze do tego troszeczkę wiedzy : )
Nie ja nie chce,ja chce tylko zeby to sie skonczylo tak zeby bylo jak najmniej szkod (nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu) dlatego w ogole zalozylem ten temat.A i wiedze na ten temat to ja mam,podkradalem mamie od kumpla bo miala ksiazki wlasnie o tym (o seksie)
Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 08:01
Masz wiedzę i nie wiesz jakie są skutki tego że chłopak przebije błonę podczas stosunku?
Dobra, dobra, koniec tego głupiego tonu - skutki są żadne, chyba że dziewczyna jest delikatna, a Ty jesteś duży, brzydki i brutalny, to może Ją coś tam zaboleć.
Dobra, dobra, koniec tego głupiego tonu - skutki są żadne, chyba że dziewczyna jest delikatna, a Ty jesteś duży, brzydki i brutalny, to może Ją coś tam zaboleć.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 193
Wysłany: Pon 27 Kwi, 2009 10:42
swierk84 napisał/a:
Nie ja nie chce,ja chce tylko zeby to sie skonczylo tak zeby bylo jak najmniej szkod (nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu)
Takie są skutki, że dziewczyna już jej nie będzie miała i tyle. Jak masz taką dużą wiedze na ten temat, to powinieneś wiedziec.
A... ile Ty masz lat? Bo wypisujesz głupoty jak 10-latek.
[ Dodano: Pon 27 Kwi, 2009 09:44 ]
swierk84 napisał/a:
Dluga gra wstepna to bedzie wiekszy orgazm hehe
Zeby orgazm mógł być większy to dziewczyna musi go jeszcze miec