Moje koleżanki są od tego uzależnione. A ja słuchałam tylko jednej piosenki (w obawie przed uzależnieniem tak jak one) i mi się bardzo podoba. Welcome To The Black Parade.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 12:50
Ja lubie tylko 2 piosenki "Teenagers" i "The black parade". Moglabym sluchac w kolko ;P Tylko w ich teledyskach denerwuje mnie to, ze ludzie chodza z maskami gazowymi na twarzy ;|
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 13:57
xD Tez mnie to wkurzalo. Ale zauwazylam ze to ich znak szczegolny. Tak samo jak stroje. Ale przez te maski gazowe (w teledysku teenagers np. sa chirliderki w nie ubrane) teledyski staja sie... takie.. dzikie xD
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Co do techno - jak słyszę jakieś kawałki to czuję się jak w jakimś burdelu.
to ładnie masz
widze, ze maj hekimal romans to kolejna kapela w stylu 'buntujemy sie,m jestesmy prawie-że-punkami, bardzo cierpimy, i malujemy na czarno'. eh, no niebardzo.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 22:54
Wsłuchałam się teraz w "Welcome to the black parade", i piosenka byłaby może i fajna, gdyby nie ta zmiana "nastroju" w niej. Zaczynało się tak trochę smutno, a potem nagle radość, wiwat itd. Nie lubię takich zmian w piosence, nie cierpię ;p, bo zaczyna się np fajnie a po chwili wszystko inaczej i już mi się nie podoba ;]
Następnie włączyłam "I don't love you". Najpierw zaświdrował mi w lewym uchu jakiś dźwięk i to tak nieznośnie, że myślałam, że umrę (w słuchawkach jestem), a potem prawie podskoczyłam jak nagle inny dźwięk był (tym razem w obu uszach ^^) ;p Ogólnie piosenka nie najgorsza, fanką nie jestem, ale każdy ma inny gust ;]
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 00:30
Monik napisał/a:
Wsłuchałam się teraz w "Welcome to the black parade", i piosenka byłaby może i fajna, gdyby nie ta zmiana "nastroju" w niej. Zaczynało się tak trochę smutno, a potem nagle radość, wiwat itd. Nie lubię takich zmian w piosence, nie cierpię ;p, bo zaczyna się np fajnie a po chwili wszystko inaczej i już mi się nie podoba ;]
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 15:02
Maja tak prawei we wszystkich piosenkach. Zauwazylam ze sluchajac przez mp3 "to the end" na poczatku w jednej sluchawce spiewa koles, a w drugiej jest cala reszta. Po wyjeciu z ucha drugiej, slychac tylko Gerarda.Nie wiem czy u was tez tak jest. Bynajmniej tak jest w mojej mp3.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 15:12
W wielu piosenkach (nietylko My Chemical Romance) tak jest ^^. Jak ostatnio sluchalam Ashlee Simpson, co spiewala mi do jednej sluchawki, to myslalam ze nie slysze na jedno ucho, musialam sie wiec upewnic i wyjelam sluchawki, bylo ok xD
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 14:40
Natalie Hetfield napisał/a:
Słyszałyście o czymś takim jak stereo?
Owszem, co nie zmienia faktu, że jak coś w słuchawkach wyje do jednego ucha to ma się wrażenie, jakby się ogłuchło. Lub coś w tym stylu.
_________________ Just freelove...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 17:02
Jak w jednej słuchawce wyje do ucha lub też jest z wyciszonym podkładem muzycznym to w drugiej jest sam podkład muzyczny. A jeśli to Wam przeszkadza to puście sobie normalnie. Dzisiaj w mono nikt Ci nie robi, nawet słuchawek monofonicznych już nie kupisz, chyba że się uprzesz. Do tego lepszy efekt jak jest stereo chyba, nie? Np. jeśli chodzi o filmy. Słuchawki czasem psują ten efekt.
Nie.Nie,nie.
Kompletnie mi nie odpowiada.
A te wszystkie "fanki"
to dlatego
że Gerard tam śpiewa.
Zakochane w jakimś pieprzniętym facecie, który nie umie śpiewać.
_________________ Przyjacielu, ja też nisko upadłam.
Ale przecież
'wszystko trwa, dopóki sam tego chcesz'