Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007 14:41
Nie boj sie niczego. Powoli, ale tak dysretnie zeby zrozumial. nie wal prosto z mostu podobasz mi sei tylko np. Podobaja mi sie te buty co dzisiaj miales w szkole.. i spodnie tez...ogolnie mi sie podobasz.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
mamy po 17 lat, a moze spytac go czy nasza znajomosc ogranicza sie do gg?
I pytasz o poradę dzieci z podstawówki? Turlu, turlu...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Nie kazdy ejst taki smaly jak ty czarna:/ po jakiego grzyba sie udzielasz jak nie dajesz porad?
zgadzam się - syty nigdy głodnego nie zrozumie...
ja, Cornelio, rozumiem Cię ale wydaje mi się, że mu się podobasz i macie się ku sobie życzę powodzenia
_________________ O! Cały TY... Na Twój widok totalnie mnie mdli... To właśnie Ty... Malutki iloraz... No ale masz spryt...
Rozumiem was lepiej niz myslicie. Sama kiedys bylam bardzo niesmiala osoba i balam sie podejsc do nowych osob ale czas sie otworzyc! Ja to zrobilam pare lat temu. Życie jest za krotkie by sie bac ludzi wiec bierz kiece i leć do niego !
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....