Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 29 Cze, 2007 19:09
Ostatnio oglądnęłam na internecie jakiś fragment, nawet fajny jest Czesio z tym jego "dzień dobry" : ) Najbardziej przypadł mi do gustu kawałek z odcinka chyba "Barbakiu z mruczusiem", jak śpiewali ;D
_________________ Just freelove...
Ostatnio zmieniony przez Monik dnia Czw 14 Lut, 2008 20:39, w całości zmieniany 1 raz
Jak tak bardzo lubicie wulgarne dialogi, to lepiej poczytajcie komiks Wilq Superbohater. Dużo śmieszniejsze od tego serialu.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 29 Cze, 2007 22:32
no właśnie, wulgarne, i tylko tyle, tylko może zainteresować, nie widzę w tym nic ciekawego, oprócz jednego tekstu, którym wyśmiewano konkretną osobę, tyle że sam w sobie też nic śmiesznego nie ma..
- Czesio, czemu nie tanczysz z Angelika?
- Bo jej nie lubie.
- Dlaczego?
- Bo ona nie ma wacka!
Dziewczyny ciagle to powtarzaja...wkurzajace jest!
Właśnie takie teksty sprawiają, że nie chcę oglądac tego serialu i jemu podobnych..To raz jest śmieszne, ale po kolejnych wydaje się już obrzydliwe wręcz.
Moja ulubiona "kreskówka" ;]
Mam pare dzwonków z WM:
"Ładnie pachniesz! Jak kiełbaska!"
"Magiczne jądra freda!"
"Dlaczego nie słuchasz koleżanki?
Bo jej nie lubie
Dlaczego?
Bo ona nie ma wacka!
Czego?!
Noo... Sisiora. A pani ma?"
"Czesio złapał nową muche!
Poka!!
zzzzzzzzzzzzzzz
Ojojoj, poleciała."
xD
_________________ -Dlaczego nie słuchasz koleżanki?
-Bo jej nie lubie
-Dlaczego?
-Bo ona nie ma wacka!
-Czego?!
-Noo... Sisiora... A pani ma?