Chyba nie jestem bierząco z informacjami, gdyż nie wiedziałam, że do ginekologa trzeba iść z mamą. Cóż... zależy to od wieku?
Jeśli nie masz ukończone 18 lat to rodzic albo opiekun musi iść z tobą i wyrazić zgodę na badanie.
A co do tematu, nie wiem co to jest. Miałam to samo jak zaczęłam się pieścić z chłopakiem, po miesiącu przeszło. Byłam później u ginekologa ale ponieważ byłam sama (bez rodzica) więc mnie nie przebadał. Powiedział tylko że jak już przeszło i nic się nie dzieje to badanie nie jest konieczne. A jak chce to mam przyjść z mamą. No i się już drugi raz nie wybrałam.
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 15:10
<umarł i już nie wstanie>
A możliwe że to jest nasienie mojego chłopaka?
Podnieście mnie : D
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 17:46
Dziewczyno, żeby współżyć, to trzeba mieć jakieś obeznanie w temacie ;D
Powiedz nam tyle: było z zabezpieczeniem czy bez? Inaczej sprawa jasna. A jak nie wiesz skąd się biorą dzieci... To tym bardziej powinnaś się "poduczyć" w tych sprawach.
Widać że wszyscy znacie się na tym tak jak ja...byłam z mamą u ginekologa i okazało się że to nasienie chłopaka.A swędziała mnie od tego ponieważ przez te resztki doszło do zakażenia