Skoro ja mam 167cm i waże 46,5kg i mam niedowagę, to ty masz EXTRA-NIEDOWAGĘ!! Jesteś bardzo chuda, a piersi składają się z tłuszczu, a ty chyba nie masz tłuszczu wiec dlatego jeszcze ci nie urosly. Przytyj dziewczyno
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 22:16
Aga002 napisał/a:
ale lepiej przytyj
Fiku, miku... Nabieram wagi; ile sobie dodać? Hm, powiedzmy, że 3 kilo.
Uwierz, to nie tak łatwo przybrać na wadze. Ja jem więcej od moich koleżanek i jestem szczupła. A one? Hm...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 22:42
nie tak łatwo przybrac na wadze? napewno łatwiej od stracenia tych kg...
jednemu wystarczy kilka wizyt w jakims fastfoodzie zeby przytyc...a drugiemu to nie daje nic...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 08:33
wiesz co, miałam w podstawówce panienke.. zjadała na drugie śniadanie z pół chleba. nie miała dużo kasy, jadła ten chleb z jakimiś smalcami, baleronami, same tłuste rzeczy.. a była wychudzona jak by ją w domu głodzili.. więc uwierz, niektórym jest trudno przytyć..
masz niedowage, bo naprawde jesteś bardzo chuda, czy tak wynika z bmi, i tego typu głupot?
To pytanie do mnie?? Wiec niedowaga wynika mi z bmi i każdy mi mowi, ze jestem strasznie chuda...Chociaż ja tam tego nie widze, ale to zazyczaj tak jest