ja mam jescze inny sprawdzony sposob : pisze wszystko na wewnetrznej stronie lewej reki podpieram glowe o nia na spr i rekaw mi sie wtedy odchyla ze widze tylko ja i nikt wiecej !! sprawdzone - zawsze dziala !!
hmm czy ściągam.. Raz ściagnęłam 2 słowa w 4 klasie podstawówki na niemcu chociaż niepotrzebnie bo i tak bym dobrze napisała.. a tak to nie ściagam. uczę się na bierząco więc nie podtrzebuje chociaż mamy 13 przedmiotów i nieraz po 3 sprawdziany dziennie i jak narazie dobrze na tym wychodzę bo średnia 4,81 ale na 2 półrocze chcę mieć min. 5,0
ja mam jescze inny sprawdzony sposob : pisze wszystko na wewnetrznej stronie lewej reki podpieram glowe o nia na spr i rekaw mi sie wtedy odchyla ze widze tylko ja i nikt wiecej !! sprawdzone - zawsze dziala !!
Wypróbuję. Nigdy ściąg nie brałam ze sobą, ale to jest mało ryzykowne. Trzeba będzie spróbować napisać piórem, to się potem lepiej od długopisu zmyje. Pomyślę jeszcze.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 12 Sty, 2007 14:36
A ja daje mamie albo siostrze ksiazke i jak czegos nie wiem to pisze smsa a one przysylaja mi poprawna odpowiedz. Bardzo dobrze sie sprawdza bo nauczyciele nie zabieraja kartki tylko ewentualnie upominaja ze mam schowac ta komorke. W koncu skad moga wiedziec ze to moja sciaga?
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
nie lepiej pisac sms-y do kogos z klasy? Ja przynajmniej tak robie.. bo poki Twoja mam i siostr przeczytają temat i Ci udzielą odpowiedzi to sporo czasu minie.. a jeszcze trzeba strone znalezc..
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'