A więc... Zakochałem się... Od paru nocy już nie sypiam... Cały czas o niej myśle... Poznaliśmy się na początku roku szkolnego...( Ja jestem w 2 gim a ona przyszla do 1)...
Nie jestem mężczyzną owijającym w bawełnę... Postanowiłem od razu zaproponować spotkanie i pogadać, bliżej sie zapoznać... a po jakims czasie powiedziec co czuje... Ale chodzi o to że jest mały problem... Ja mam 190 cm wzrostu a ona około 150 cm... Martwie się że to może być przeszkodą... Co sądzicie? Dla mnie wygląd nie jest aż taki ważny(choć jest ona sliczna:) )ale nie wyobrażam sobie np. pocałunku... czy np. zatanczenia na dyskotece...
NASTY ma racje Moja kuzynka ma podobnie. prawie ta sama sytuacja. ona ma 152 czy jakos tak a ma 23 lata a jej chlopak tez jest wysoki. ma moze tyle co ty. a z reszta ta dziewczyna w ktorej sie zakochales moze urosnac nawet do 180 spytaj sie jej jakos czy jej rodzice sa wysocy. jesli tak to ona tez powinna byc. a co do pocalunku to mozesz ja wziac na kolana na dyskotece w koncu tanczyc nie musicie nie. a ty jeszcze rosniesz?
Jak masz teraz 190cm to zawsze będzie Ci ciężko znaleźć podobną wzrostem dziewczynę, koszykarzu
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
no raczej trudno mu bedzie. u nas w gimnazjum to najwyzsza dziewczyna ma około 183cm i jest strasznie wysoka w porownaniu do innych. wyzszej nie ma. wiec bedzie musial szukac w tych najwyzszych czyli 160-175.
zgadzam sie z NASTY jest teraz w takim wieku ze rosnie teraz najwiecej i najszybciej wiec poczekaj jeszcze chwilke i w szystko bedzie OK...a jezeli niec sie nie zmieni to mysle ze jezeli naprawde ja kochasz to nie bedzie to mialo dla ciebie zadnej roznicy czy jest wysoka czy nie
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 14 Paź, 2006 14:01
MaDz!A napisał/a:
na dyskotece w koncu tanczyc nie musicie
Lol... Ok, nie muszą tańczyć, ale trochę głupio jej będzie, jak będzie tańczył ze wszystimi dziewczynami oprócz niej, prawda? A przecież mogą zatańczyć nawet tak.
Swoją drogą, ja mam 154cm a mój chłopak 137... ;P I mam zamiar z nim tańczyć na dyskotece ^^
^^ ale chodzilo mi o to ze niech nie tanczy wtedy z nia. to raczej on wie ze z innymi dziewczynami nie powinien skoro ją kocha i w ogóle zeby sie jej przykro nie zrobilo jesli tez go kocha.
Chyba, ze zastosuje dietę olimpijskiej reprezentacji NRD
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
ja mam 167cm wzrostu a uwielbiam wysokich facetów. Chłopak który mi sie obecnie strasznie podoba jest równe 25cm wyższy. Więc jej sie moze spodobać to ze jesteś taki wysoki..