| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Rozmiar przeszkodą?
Autor Wiadomość
Cooper Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 23:59   Rozmiar przeszkodą? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A więc... Zakochałem się... Od paru nocy już nie sypiam... Cały czas o niej myśle... Poznaliśmy się na początku roku szkolnego...( Ja jestem w 2 gim a ona przyszla do 1)...
Nie jestem mężczyzną owijającym w bawełnę... Postanowiłem od razu zaproponować spotkanie i pogadać, bliżej sie zapoznać... a po jakims czasie powiedziec co czuje... Ale chodzi o to że jest mały problem... Ja mam 190 cm wzrostu a ona około 150 cm... Martwie się że to może być przeszkodą... Co sądzicie? Dla mnie wygląd nie jest aż taki ważny(choć jest ona sliczna:) )ale nie wyobrażam sobie np. pocałunku... czy np. zatanczenia na dyskotece...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 09:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a tam, to nie jest najważniejsze, a pozatym ona ma 13 lat, nikt nie powiedział, że ona taka zostanie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MaDz!A Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NASTY ma racje Smile Moja kuzynka ma podobnie. prawie ta sama sytuacja. ona ma 152 czy jakos tak a ma 23 lata a jej chlopak tez jest wysoki. ma moze tyle co ty. a z reszta ta dziewczyna w ktorej sie zakochales moze urosnac nawet do 180 biggrin spytaj sie jej jakos czy jej rodzice sa wysocy. jesli tak to ona tez powinna byc. a co do pocalunku to mozesz ja wziac na kolana Wink na dyskotece w koncu tanczyc nie musicie nie. a ty jeszcze rosniesz?
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 12:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak masz teraz 190cm to zawsze będzie Ci ciężko znaleźć podobną wzrostem dziewczynę, koszykarzu Mr. Green

Junior
Junior

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 12:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no raczej trudno mu bedzie. u nas w gimnazjum to najwyzsza dziewczyna ma około 183cm i jest strasznie wysoka w porownaniu do innych. wyzszej nie ma. wiec bedzie musial szukac w tych najwyzszych czyli 160-175.
Powrót do góry
BaSiA__ToSiA Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 13:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z NASTY jest teraz w takim wieku ze rosnie teraz najwiecej i najszybciej wiec poczekaj jeszcze chwilke i w szystko bedzie OK...a jezeli niec sie nie zmieni to mysle ze jezeli naprawde ja kochasz to nie bedzie to mialo dla ciebie zadnej roznicy czy jest wysoka czy nie Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7514281
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MaDz!A napisał/a:
na dyskotece w koncu tanczyc nie musicie

Lol... Ok, nie muszą tańczyć, ale trochę głupio jej będzie, jak będzie tańczył ze wszystimi dziewczynami oprócz niej, prawda? A przecież mogą zatańczyć nawet tak.

Swoją drogą, ja mam 154cm a mój chłopak 137... ;P I mam zamiar z nim tańczyć na dyskotece ^^

Numer Gadu-Gadu
4961269
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 14:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

^^ ale chodzilo mi o to ze niech nie tanczy wtedy z nia. to raczej on wie ze z innymi dziewczynami nie powinien skoro ją kocha i w ogóle zeby sie jej przykro nie zrobilo jesli tez go kocha.
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MaDz!A napisał/a:
^^

Proszę mi się tu nie naśmiewać! ^^

Numer Gadu-Gadu
4961269
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przeciez nie urośnie 20 cm w miesiąc

Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
przeciez nie urośnie 20 cm w miesiąc

Chyba, ze zastosuje dietę olimpijskiej reprezentacji NRD Mr. Green

Junior
Junior

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a co oni mieli za diete? ^_^
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 11:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może niech pójdzie się rozciągnąć, jak to małysza mieli przedłużać. hehe. swoją drogą, widze że dobrze być podobnego wzrostu co chłopak.. lol
Powrót do góry
Aneta65 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 10 Lis, 2006 21:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 167cm wzrostu a uwielbiam wysokich facetów. Chłopak który mi sie obecnie strasznie podoba jest równe 25cm wyższy. Więc jej sie moze spodobać to ze jesteś taki wysoki..
Powrót do góry
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 10 Lis, 2006 21:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja pierwsza milosc ma 197 a ja 173cm wzrostu Smile

Mije kuzyna chodzila z jego bratem ktory ma 195cm a ona 160cm. Jakos normlanie sie calowali Smile

Numer Gadu-Gadu
2551311
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi