| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
hmmm.....
Autor Wiadomość
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 01 Paź, 2006 12:17   hmmm..... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hejcia wszystkim. Mam taki mały problem...
A więc chodzę do I gimnazjum no i bardzo podba mi się chłopak z równoległej klasy. Niestety, nie znamy się, a ja jestem zbyt nieśmiała żeby do niego podejść, zagadać... Pomyślicie pewnie, że lece na wygląd. Otóż nie, bo powiem to, że nie jest on zabójczo przystojny. Bo dla mnie nie liczy się opakowanie tylio wnętrze... Już kilka razy usiadł przy mnie, jeśli zobaczy mnie pod jakąś salą to całą przerwę stoi koło mnie. Usmiech się do mnie i czasem już do mnie podchodzi jakby chciał zacząć rozmowę, ale potem wbija wzrok w podłogę i ucieka. Ja już nie wiem co o tym mysleć. Przyjaciółka mówi mi, że ja mu się podobam, ale ja nie wiem. Proszę, napiszcie mi co o tym sądzicie. Z góry dziękuje za wszyskie odpowiedzi.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 01 Paź, 2006 12:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widocznie podobasz mu się : )
Ale jest zbyt niesmiały żeby zdobyć się chociaż na rozmowę...
Radziłabym:
Gdy "zbliży się" do ciebie zagadaj do niego, tak zwyczajnie ; )
Rozmowa to najlepszy sposób na poznanie się.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Lyones Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 01 Paź, 2006 12:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba jesteś bardzo ładna, powiedz cześć i zagadaj na jakiś temat a potem to będzie samo szło...

Junior
Junior

PostWysłany: Nie 01 Paź, 2006 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zapewne macie racje i spróbuje się przełamać Smile A co do piękności do jakaś super miss world to nie jestem. biggrin
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Paź, 2006 13:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rady wprost genialne, takie głębokie, mmmm : )

Podobasz mu się, stwierdzam prosto - tylko z wyglądu, przynajmniej aktualnie. Daj się chłopakowi poznać, jeśli tak do Ciebie podejdzie nie odzywaj się, czekaj na jego ruch (Nie róbmy z niego ciotki na całe życie), jak się odezwie, to gitara, jak nie, to będzie żałował i więcej nie popełni tego błędu. Niech się chłopak kształci i dojrzewa.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 01 Paź, 2006 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzięki za wszystkie rady
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Wto 03 Paź, 2006 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a nie znasz kogos kto go zna? moze ten ktos moglby was poznac albo daby ci jego nr tel czy gg zeby jakos zaczac wasza znajomosc skoro obydwoje nie wiecie jak sie do tego zabrac?
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 06:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i potem wielkie love na gg...

X
siema, chcesz ze mną chodzić?
Y
tak
X
kocham cię !!
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eeee gg to zły pomysł. dzisiaj powiedział mi cześć <lol> no ja mu oczywiście odpowiedziałam. On się uśmiechnął i...... że się tak wyraże uciekł bo zobaczył girls z mojej klasy...nie no ja to mam jakiegoś pecha :[
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pytalska napisał/a:
uciekł bo zobaczył girls z mojej klasy

rotfl

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol.. a rozmawiał z tobą czy z nią że się nią przejmował?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niestety nie gadał ;{:{

[ Dodano: Pią 06 Paź, 2006 14:17 ]
dzisiaj też się na mnie patrzał uśmiechał się (miałam koło niego lekcje) i kawałek wracaliśmy koło siebie do domu ja nie wiem co tym sądzić i w ogóle chcę się zabić
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 07 Paź, 2006 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no faktycznie powod zeby sie zabic ze chlopak ktory ci sie podoba prawdopodobnie rowniez jest toba zainteresowany;] tylko jest za mlody i wstydzi sie powiedziec o tym swiatu;]
Powrót do góry
MaDz!A Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 21:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli staje obok ciebie i sie patrzy to powiedz mu czesc czy cos w tym stylu a rozmowa dalej sama poleciiiiiiiiiiiiii
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Blejdi Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 21:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Gdy "zbliży się" do ciebie zagadaj do niego, tak zwyczajnie ; )

A wtedy ptaszyna się spłoszy i spanikuje ^^
Ale IMHO to dobry pomysł. A jak jest nieśmiały, to czasem nie mów, że ci się podoba, bo jeszcze bardziej go speszysz Wink Zacznij go poznawać.

Numer Gadu-Gadu
4621150
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi