Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 21:47 Nigdy sie nie całowałam !!
Mam 13,5 lat. Nigdy się jeszcze tak naprawdę nie całowałam. Były tylko takie buziaki w usta i koniec. Jak to jest taka emotikonka na gg . No i nie mam chłopaka, ale gdy już się znajdzie ten, z którym miałabym się całować () to boje sie ze nie bede tego umiala i wyjde na idiotke a na dodatek bede miec teraz zakladany staly aparat. czy to jest jakas roznica w calowaniu? i poradzcie mi na temat calowania. Czy ten "pierwszy raz" jest taki trudny
Ciagle zakladasz tematy Calowanie to nietaka trudna sztuka, jak juz zblizycie sie do siebie, dalej samo sie potoczy(intuicyjnie) wiec sie nieboj, ze zle bedziesz calowac Jakby co to pytaj...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:12
aparat w niczym nie przeszkadza. przy calowaniu go nie czuc
a jesli chodzi o technike to podobno sztuka calowania jest bardzo trudna. ale to tylko w teorii bo w praktyce jest to bajecznie latwe kazdy czlowiek to potrafi. zapewniam cie ze ty tez. jesli spotkasz odpowiedniego chlopaka i przyjdzie ten czas to samo wszystko sie potoczy. napewno wam wyjdzie wiadomo ze pierwszy pocalunek nie jest doskonaly ale zawsze wychodzi
co do jezyczka... ja za pierwszym razem calowalam sie wlasnie w ten sposob i wiesz co? wedlug mnie z jezyczkiem jest nawet latwiej czasami probujemy calowac sie z moim chlopakiem bez ale jakos nam to nie wychodzi bo jezyk sam sie pcha
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
A mogą być takie filmy gdzie pani całuje pana w siusiaka?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
heh nie ma sie czego bac;) ja tez bardzo balam sie tego pierwszego pocalunku i unikalam takich zblizen z kilkoma chlopakami:P ale jak juz nie mialam wyboru i musialam... no i stalo sie... bylam troszke nietrzezwa i nie pamietam czy ten koles calowal sioe fajnie i jak mi szlo ale ten pierwszy pocalunek mialam za soba:P a teraz to bez tego nie wyobrazam sobie zycia:P hihi takie fajne a jeszcze traci sie kalorie;P zobaczysz ze jak juz bedziesz w tej sytuacji to bedziesz wiedziala co robic;) zamknij oczka i pelna improwizacja POWODZENIA