| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Problemy klasowe.
Autor Wiadomość
monia7711 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 28 Lip, 2006 21:14   Problemy klasowe. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pomimo tego że są wakację chciałam zapytać czy w waszych klasach są tzw Kozły ofiarne które się tępi wyzywa itd. ??? Jeśli są to napiszcie dlaczego ... Czekam na odpowiedzi

Numer Gadu-Gadu
9705996
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Lip, 2006 22:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w klasie byl (bo ta klasa juz nieistnieje, teraz ide do liceum) taki chlopak, ktory od najmlodszych lat byl przez meska czesc klasy wyzywany bit i nie powiem co jeszcz.e a w ostatniej klasie w koncu sprawa trafila na policje i teraz paru chlopakow ma proces w sadzie.
czemu tak sie dzieje? czesto na takie kozly ofiarne sa wybierane dzieci niesmiale, moze troche nieudolne, ciche, spokojne, pozostajace na uboczu. moim zdaniem to straszne, ze w prawie wszystkich klasa sa tak traktowane osoby:/ eh :/

H. Poświatowska
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kika Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 29 Lip, 2006 11:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fajny temat. Ja tu dużo pisała nie będe. Wystarczy tylko tyle, ze w naszej klasie takim kozłem ofiarnymna zmiane raz jestem ja a drugi raz moja kolezanka. Na szczęscie nie jesteśmy tepione przez całą klasę, zas jedynie przez jej częśc tzn grupę 7 osob dobrze ze sobą zwiazanych.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Lip, 2006 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

praktycznie każda klasa ma 'taką' osobę. U mnie tez.Kiedys nikt nie lubił jednej dziewczyny...każdy sie z Niej śmiał, ale dzisiaj jest juz całkiem inaczej: ]

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 29 Lip, 2006 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, to prawda - w każdej klasie jest jakiś "kozioł ofiarny". W mojej byłej klasie taką osobą był pewien chłopak, po którym widać było, że w domu się nie przelewa. Chłopcy to wykorzystali i zaczęli się nabijać z jego ubrań itd. Chłopak zamknął się w sobie, aż w końcu sprawę poruszyła szkolna pedagog i sytuacja jakoś z czasem się unormowała. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 30 Lip, 2006 01:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm ja bylam takim koziolkiem w mojej bylej klasie. A czemu? bo nie slucham techno ani HH,zadawalam sie z pewnym panem starzysta i wszyscy posadzali mnie ze z nim krece ; ) wogole u mnie na dzielnicy jestem takim koziolkiem bo to jest tak jak nie trzymasz z grupa trzymajaca wladze to mozesz sie nie pokazywac na ulicy. a ze ja sie tym nie przejmuje to normalnie robie to co chce i nie patrze na uwagi innych : )
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 30 Lip, 2006 11:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zwykła rzecz, dzieciaki muszą się na kimś wyrzyć, a przeca nie wystartują sami do siebie, wiec znajdują sobie kogoś, z kogo w spokoju można się ponabijać. Grunt to dobrze ustawić się w szkole, i problem znika. Ewentualnie można komuś po mordzie dać : )
Powrót do góry
Omnadren Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 00:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
hmm ja bylam takim koziolkiem w mojej bylej klasie. A czemu? bo nie slucham techno ani HH,zadawalam sie z pewnym panem starzysta i wszyscy posadzali mnie ze z nim krece ; ) wogole u mnie na dzielnicy jestem takim koziolkiem bo to jest tak jak nie trzymasz z grupa trzymajaca wladze to mozesz sie nie pokazywac na ulicy. a ze ja sie tym nie przejmuje to normalnie robie to co chce i nie patrze na uwagi innych : )

Pewnie prowokujesz
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Omnadren napisał/a:
Cytat:

Pewnie prowokujesz

hmmm prowokuje dobrze wiedziec. Ja poprostu jestem soba.
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sami nauczyciele to przyznaja. W mojej klasie jest pewna Kasia S. niedosc, ze brzydka jak smierc, glupia, wszystkich wydaje po kolei, to jeszcze wszystkich wkurza swoim "Ę", "Ą"
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 09:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki - Dorośniesz, spojrzysz na to co napisałeś i powiesz "Ale ze mne de bil (Oddzielone ze względu na cenzurę, a nie ma to Cię obrazić)" Załapiesz że podpasowywanie się pod publikę jest najgorszą rzeczą jaką można zrobić, ale póki co jesteś jaki jesteś - jak to w szkole.
Powrót do góry
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nierozumiem :/ Mozesz jasniej Question
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 15:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma tutaj co wyjaśniać, po prostu pomyśl trochę, nikt Ci jedzenia pod nos podstawiać nie będzie.
Powrót do góry
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Załapiesz że podpasowywanie się pod publikę

Wyjasnij mi oco ci chodzi w tym Question
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 19:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W prostych słowach:
"Kiedyś zrozumiesz, że konformizm jest zły."

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu