| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
sposob na nauczyciela?
Autor Wiadomość
cree Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 11:02   sposob na nauczyciela? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

macie moze jakas jebn**ta nauczycielke badz nauczyciela w sql?..ktory nie daje wam spokoju..:>..i moze jakis dobry sposob na niego?Wink

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łopata, las, siekiera.

I po problemie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 20:03   

Shaunri napisał/a:
Łopata, las, siekiera.

I po problemie.

Tobie by się coś takiego bardziej przydalo, ale wiesz, można to na tobie sprawdzić, czy skuteczne.
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 20:04   

http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=2262
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=8571

opcja szukaj
rzadzi radzi nigdy cie nie zdradzi
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 20:24   

jedna nauczycielka mnie meczyla, ze mam nieobecnosci, to nazbieralem ich pelny kosz i dala mi spokoj (stwierdzila chyba ze sie nie da naprawic)

a 97% nauczycieli potrafie przegadac, tylko ze dyskusje ucinaja zawsze tekstami w stylu "jestem nauczycielem i mam racje". wtedy juz sa totalnie u mnie spaleni, ale nie moge ich niestety do niczego zmusic.
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nauczyciele sa mocno dopoki uczen nie zdaje sobie sprawy ze swoich praw i nie potrafi tego wykorzystac, wtedy zazwyczaj wymiekaja

Numer Gadu-Gadu
2740642

PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh...nie moja nauczycielka..ona mi od 1 klasy nie daje spokoju ;/...czepia sie o byle co..najchetniej to by mnie udusila i utopila gdzies w rzece Razz...ale tak na serio...to nigdy nie slyszalalm o niej dobrej opini...a..ze nie jestem geniuszem z fizyki...to tym bardziej sie uwziela..a ze ja sobie nie pozwole w kasze dmuchac..to zawsze sie jedziemy...tylko...gorzej bedzie..z ocena na koniec roku..chcialabym znalesc na nia jakis sposob :>...a o prawach ucznia moge zapomniec... ;/...

codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mroczny_jogurt napisał/a:
nauczyciele sa mocno dopoki uczen nie zdaje sobie sprawy ze swoich praw i nie potrafi tego wykorzystac, wtedy zazwyczaj wymiekaja

Podaj przykład.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 22:28   

hm,niekoniecznie.
moi kumple sluchali discmana na matmie i na następny dzien pisali za to kartkówke.
a jest u nas w regulaminie ze kartkowka nie moze byc formą kary
powiedzieli wychowawczyni a ona nic na to Neutral
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 09 Gru, 2005 22:34   

Gabra napisał/a:
hm,niekoniecznie.
moi kumple sluchali discmana na matmie i na następny dzien pisali za to kartkówke.
a jest u nas w regulaminie ze kartkowka nie moze byc formą kary
powiedzieli wychowawczyni a ona nic na to Neutral

moj kolega rzucił zeszytem kolezanki i jak go na pon nie przepisze ładnie to bedzie pytany na kazdej lekcji
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 10 Gru, 2005 09:19   

A u nas taki jeden naobzywał panią i to baaardzo baaardzo no jakby tak napisać, nieładnie =P , no ale coż, ona mu nic nie zrobiła, tylko pałę wstawiła .. To też zależy od nauczyciela.
= a ja dostałam pałę z zachowania z chemii za to, że się śmiałam, ale to nie tylko ja i nie ja wywołałam powód do śmiechu =///
Powrót do góry
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 10 Gru, 2005 12:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja wiem jak uniknąć odpowiedzi:) u Nas w klasie dużo sztuczek robią ale nie wiem czy u Ciebie poskutkują... idziesz czyścić tablice:D i wtedy już nie jesteś na polu widzenia nauczyciela.... albo sie pytasz czy możesz do ubikacji =] , do pielęgniarki, podlewasz kwiatki itp.... albo jak idziesz do odpowiedzi to ci cała klasa podpowiada =] bo facetka ślepa hehe.... ale tak jako bardzo dobrych sposobów nie znam.. O zapomniałam jeszcze u Nas na matmie jest takie coś jak gra na czas... idziesz do tablicy nie wiesz jak zrobić przykład.. najpierw mówisz dyżurni tablica... idą.. moczą gąbki... puki szystko dobrze wytra, puki ty przepiszesz przykład z ksiązki to dużo czasu mija i specjalnie jak żółw piszesz.... no i dzwonek i koniec:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9145823

PostWysłany: Sob 10 Gru, 2005 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe ...niestety u mnie to nie poskutkuje ;/...bo moja pani...na takie cos sie nie nabiera..oan po prostu mnie nienawidzi jednym slowem Razz...ciesze sie ze to juz ostatnia klasa...i nareszcie wybede z tej budy <mam nadzieje na lo>..ale..obawiam sie troche o ocenke na koniec roku...bo..babka jest uwzieta...

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 10 Gru, 2005 13:20   

taaak, ja dostalam 1 z polskiego [jedna z wielu, ale co tam] bo sie kulturalnie zapytalam, czy w tescie gimnazjalnym mozna dla wzmocnienia wypowiedzi uzyc przeklenstwa. Cool odpowiedzi nie uzyskalam, parfidnie zamknieto mi usta, ale i tak przy kazdej okazji sie upominam o odp. na pytanie.

ja tam wiem, ze zeby dany nauczyciel cie polubil, to musisz sie czesto w czasie lekcji zglaszac, byc aktywna, pomocna, zawsze byc przygotowana... i sie starac. i nie pokazywac niecheci. trudne to jest, ale skuteczne.
Powrót do góry
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Gru, 2005 16:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie jest taki chłopak co teraz rok siedzi - taki luzak. Coś mu każe babka zrobić a on że nie.To babka go w końcu straszy, że pójdzie do drektorki a on na to -No i co mi pani zrobi?? Zaś se będę siedział u niej i co??? . I babka se poszła.Starych już nawet do budy nie wzywają bo i tak wiedzą z doświadczenia, że nic mu nie zrobią. Na każdego nauczyciela jest jakiś sposób. Trzeba tylko umieć znaleźć jego słaby punkt. Najczęściej metodą prób i błędów ale zawsze coś się znajdzie. Mnie zawsze straszyli uwagami,rodzicami,pałami, drektorką i tak dalej i co??? I nic. Nic, nawet najmniejszej uwagi...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu