| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Koleżanka
Autor Wiadomość
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 11:43   Koleżanka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!Mam taki problem...Mam koleżankę nazwijmy ją X.
Pierwsza scenka:
Idę sobie z X i na masce samochodu jest namalowane ,,Zioło"(Każdy wie o co chodzi.)A ona wyjeżdza z tekstem:
,,Jaki ten ktoś *niemądry*.Ja bym na masce auta nigdy nie namalowała liścia Marychy!"
Myślałam że jej łeb urwe...Co ją obchodzi że ktoś sobie namalował liścia marichułany...To była jego decyzija...
Druga:
Siedzimy na stole do tenisa(stołowego Laughing )X gada coś o Y(Kolega z klasy;***)i pyta mnie się:
,,Ej Marta masz numer komy Y?"
Na to ja:
,,Mam.A co?"
,,To pokarz czy mamy takie same jego numery"
Dobra siedzimy i gadamy...X kituje mi że pojechała do WaWy i kupiła sobie spodnie ze 200 zł.Żal mi się takiej *Pib*X to *zła dziewczyna*...Czy to piątek czy to świątek ona zakłada spodnie spadające z *pupy*...
CO mam myśleć o takiej koleżance?Nie mogę jej powiedzieć że jej nie lubie bo całą klase przeciwko mnie nastawi...
Martula

Numer Gadu-Gadu
1804987
Avellach Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 12:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie gadaj z nia?

And a Horde of Invaders
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 12:43   

Eh...
Dziewczyna stara się być lepsza od innych.

Np. Opisana przez Ciebie sytuacja druga, świadczy o tym, że X ma nadzieję, że Ty będziesz miała zły numer tego kolesia. Wtedy poczuje się od Ciebie lepsza.

Ja bym tam nie słuchała przechwałek. Niech sobie nosi co chce.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 12:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kosta napisał/a:
Eh...
Dziewczyna stara się być lepsza od innych.

Np. Opisana przez Ciebie sytuacja druga, świadczy o tym, że X ma nadzieję, że Ty będziesz miała zły numer tego kolesia. Wtedy poczuje się od Ciebie lepsza.

Ja bym tam nie słuchała przechwałek. Niech sobie nosi co chce.

Pozdrawiam
Ja mam dobry numer Wiktora;**(Osz kurna wygadałam się Laughing )
Martula

[ Dodano: Pon 29 Sie, 2005 12:47 ]
Avellach napisał/a:
nie gadaj z nia?
Bardzo bym chciała...Ale chodzimy do tej samej budy i klasy Sad

Numer Gadu-Gadu
1804987
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi to nigdy nie przeszkadzalo w nie rozmawianiu z jakimis pomiotami nizszego gatunku...

And a Horde of Invaders
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 13:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Avellach napisał/a:
mi to nigdy nie przeszkadzalo w nie rozmawianiu z jakimis pomiotami nizszego gatunku...
No wiesz ale ten potmiot niższego gatunku to głupek Laughing I ona się przecież napuszy i klęska Laughing

Numer Gadu-Gadu
1804987
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<lol>

po 1.. ktos sobie namalowal jego sprawa, ona wyrazila swoje zdanie, jej sprawa, wiec czym ty sie przejmujesz?
2. kupila spodnie za 200 zl. i co, dlatego jest gorsza? Neutral
3. chce obejrzec twoje numery? jezeli ci to przeszkadza to jej to powiedz

ale najwazniejsze: co jest dla ciebie wazniejsze, miec klase ktora i tak jezeli mialaby cie znienawidzic bez powodu jest gowno warta twojej znajomosci i zachodu, czy na kolezance ktora ktorej nie lubisz i jestes z nia bo co powiedza inni? ja bym na twoim miejscu kolezanke olala, a klasa? zalezy jak sie zachowa.. oni posluchaja jej, bo ma kaprys to ich olej, bo po co ci tacy znajomi, beda dalej sie z toba zadawac no to git, znaczy ze sa inteligentniejsi od glupiej kolezanki..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

buahahahha ;|

1. Z tego wynika, że Tobie sie ten lisc bardzo podobał. A Ona nie ma prawa powiedziec ze to jest głupie itp. bo tym samym obraża Twoj gust.
2.Moze on ma dwa rózne i chciała sie upewnic?
3. Przeszkadza Ci to, ze Ona ma spodnie za 200 zł a Ty nie?

Ostatnio zmieniony przez opętana dnia Pon 29 Sie, 2005 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Imo nie chodzilo o to ze kosztowaly 200 zl, tylko to ze jechala innych o to, ze chodza w tanszych.

And a Horde of Invaders
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dobra siedzimy i gadamy...X kituje mi że pojechała do WaWy i kupiła sobie spodnie ze 200 zł.Żal mi się takiej *Pib*X to *zła dziewczyna*...

nie zupelnie tak to napisalas... z tego co napisalas wywnioskowalam ze zal ci jej bo jezdzi do warszawy po drogie spodnie.. i nie widze w tym nic dziwnego, pozatym tym ze od razu uwazasz ze kituje.. i tu wyczuwam zazdrosc..
Powrót do góry
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 30 Sie, 2005 10:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
<lol>

po 1.. ktos sobie namalowal jego sprawa, ona wyrazila swoje zdanie, jej sprawa, wiec czym ty sie przejmujesz?
3. chce obejrzec twoje numery? jezeli ci to przeszkadza to jej to powiedz
po 1 ja bym sie tak nie zachowała...
2.chyba mnie nie zrozumiałaś...Ona zawsze kłamie...
3.Ja sie za to wkur...na nią...Ja jej telefonu nie dotykam Neutral
Zresztą jak by zobaczyła jak ją mam zapisaną to by sie zdziwiła:
Ada:x
^^Dlatego że mnie wkur...na karzdym kroku Neutral

Mad Nawet jestem zazdrosna bo ona ma kupe kasy a ja tyle nie mam Neutral Ha!Miaszkają na 11 piętrze w małym domu i X chce Yorka z rodowodem...To ja jej mówie:
-Ada ale York z rodowodem może nawet 3000zł kosztować!
A ona mi na to:
-Jak będe chciała to mi rodzice nawet kupią za 14.000zł.
Neutral Nikt w klasie jej nie lubi...Jeszcze próbóje moją przyjaźń zniszczyć!Dee...I...Gópia( Laughing )

Numer Gadu-Gadu
1804987
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 30 Sie, 2005 16:22   Re: Koleżanka

Martula napisał/a:
Hej!Mam taki problem...Mam koleżankę nazwijmy ją X.
Pierwsza scenka:
Idę sobie z X i na masce samochodu jest namalowane ,,Zioło"(Każdy wie o co chodzi.)A ona wyjeżdza z tekstem:
,,Jaki ten ktoś *niemądry*.Ja bym na masce auta nigdy nie namalowała liścia Marychy!"
Myślałam że jej łeb urwe...Co ją obchodzi że ktoś sobie namalował liścia marichułany...To była jego decyzija...

Ale jej może się przecież nie podobać, prawda? Może wyrazić swoje zdanie w taki czy inny sposób...

Martula napisał/a:

Druga:
Siedzimy na stole do tenisa(stołowego Laughing )X gada coś o Y(Kolega z klasy;***)i pyta mnie się:
,,Ej Marta masz numer komy Y?"
Na to ja:
,,Mam.A co?"
,,To pokarz czy mamy takie same jego numery"

Co w tym nienormalnego?

Martula napisał/a:

Czy to piątek czy to świątek ona zakłada spodnie spadające z *pupy*...

Uświadom jej, że niekoniecznie wygląda fajnie w spodniach które są na nią za duże... Poprostu. Nie powinna Cię za to zjeść.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 30 Sie, 2005 17:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nawet jestem zazdrosna bo ona ma kupe kasy a ja tyle nie mam

i tu jest pies pogrzebany

Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 30 Sie, 2005 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nikt w klasie jej nie lubi...Jeszcze próbóje moją przyjaźń zniszczyć!Dee...I...Gópia( Laughing )

Buahahahaha, mam Cie. Skoro nikt jej w klasie nie lubi, to jak ma klase przeciwko Tobie zbuntowac? buehehe, ale ze mnie uber Sherlock ;S

And a Horde of Invaders
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Sie, 2005 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ciebie wkurza? wiec po prostu sie z nia nie zadawaj. a to co czuja do niej inni zostaw im, widocznie sa tak samo jak ty falszywi i udaja ze ja lubia, albo okazuja ze jej nie lubia, a ty jestes za malo odwazna zeby wyrazic swoje zdanie..
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu