Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:14 Co robić kiedy sie w tobie zakocha jakiś chłopak?
Co zrobić kiedy sie zakocha w tobie jakiś chłopak?Tak jest ze mną!
Nie wiem co zrobić!Jak sie zachować?Coś mu powiedzieć?Okazuje mi to na każdym kroku!Proszę o kontakt!Każdego kto ma coś do powiedzenia!Będę temu kto zrobi dozgonnie wdzięczna!Dziekuje z góry!
Bidulka
emi Gość
Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:15
Jesteś w trudnej sytuacji szczególnie jeśli ten chłopak Ci się wcale nie podoba, sporóbuj chociażby przez krótki czas zachowywać się naturalnie, niezbyt odpychająco. Zpropnuj mu przyjaźń i powiedz, że na nic więcej na razie nie może liczyć. Powodzenia!!!
~nina Gość
Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:16
zgadzam sie z emi......ale sprobuj wyszukac w nim jego zalet może to fajny chlopak a ty go poprostu nie zauważasz....nio a jesli nie to poprostu mu to powiedz bo takie odpychanie jego może byc dla niego bardzo bolesne
napewno ci się uda rozwiązac ta sprawe ale na to potrzeba czasu nie mozna takiej decyzji podejpowac w kilka minut
zastanow sie czy on nie zasluguje na twoje zainteresowanie
POWODZENIA!!!!!!!!!!!
~Martusia Ciołka Gość
Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:16
Najlepiej to zwracać na niego uwagę,zaprosić go do kawiarni na lody.[Nawet jeżeli Ci się nie podoba!Wtedy może czuć , że go chociaż lubisz.]Porozmawiać z nim na przerwach dlaczego się w tobie zakochał.Wtedy może go nawet pokochasz!
BEJOT Gość
Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:17
Do Martusi Ciołki i w sprawie tego tematu.
Muszę się ustosunkować do wypowiedzi Martusi Ciołki.
Bardzo nie lubię, jak ktoś tak ocenia innych: "wasze wypowiedzi są nic nie warte".
A właściwie skąd wiesz, Martusiu, że Twoje są coś warte?
Każdy ma prawo tu się wypowiadać i nikt nie ma monopolu na mądrość, ja też nie...
Natomiast - wybacz - ale takie stwierdzenia "pasuje tylko moja" itp. świadczą o zarozumialstwie, a to nie jest miła cecha.
Nie uważaj, że jesteś najmądrzejsza, że wiesz najlepiej. Taka postawa i to nie tylko w tym przypadku, ale w ogóle nie wzbudza sympatii innych ludzi.
Czy Ty lubisz osoby zarozumiałe, nadmiernie pewne siebie?
A w sprawie tego, co powinna robić dziewczyna, gdy zakocha się w niej chłopak. To oczywiście zależy od tego, czy ten chłopak może liczyć na wzajemność uczuć, czy nie...
Jeśli chłopak podoba się dziewczynie, to może mu delikatnie dać do zrozumienia, że tak jest.
I wcale w tym celu nie trzeba go gdzieś zapraszać. Wystarczy miło się uśmiechnąć, spojrzeć zalotnie...
Przecież dzewczyny to potrafią
Bywa jednak i tak, iż z góry wiecie, że to nie ten, o którym marzycie, że on nie ma szans.
Wtedy nie należy dawać mu nadziei na wzajemnośc uczuć. Mozna nawet powiedzieć śmiało: słuchaj, możemy pozstać tylko przyjaciółmi, ale nie będziemy ze sobą chodzić.
To jest uczciwe podejście i wprawdzie bolesne dla chłopaka, ale bardziej dla niego bolesne byłoby, gdyby został oszukany, prawda?
~Anonimka Gość
Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:17
MOIM ZDANIEM JAK NAJSZYBCIEJ POWINNAĆ MU POWIEDZIEĆ ŻE CI NA NIM NIE ZALEŻY. ale najpierw poznaj go bliżej... ok?
PECH Gość
Wysłany: Pon 07 Kwi, 2003 20:39 NIE MARTW SIĘ
NIE MARTW SIĘ WE MNIE SIĘ ZAKOCHUJĄ SAMI MŁODSI CHŁOPCY I JEST ICH MILIONY I CO JA PORADZE NA TO??? NIC
Gość
Wysłany: Czw 10 Kwi, 2003 09:15
odpowiedz dla bidulki!
mialam niedawno taką samą sytuacje.zakochał sie we mnie pewien chłopak,dowiedzialm sie o tym kiedy mi wysłał walentynkę okazało sie że to mój kolega z klasy.ww dniu dnia kobiet dał mi róże i zapytał czy zostane jego dziewczyną,ja się zgodziłam.Tobie radze jak wiesz ze on cię kocha nie olewaj go i daj mu szansę bo pózniej będziesz żałować
WE MNIE SIE ZAKOCHAL CHLOPAK MLODSZY O ROK! KOSZMAR CALY CZAS SIE DO MNIE PODLACZA NA GG! NIE WIEM JAK MAM MU WYTLUMACZYC ZE NIE CHCE MI SIE Z NIM GADAC
Kochana ze mną jest tak samo nawet identycznie. Zakochał się we mnie pewien chłopak lecz ja nie mogę odwzajemnić mu tego uczuci ponieważ kocham innego. Czyli witaj w klubie.
Weronika Gość
Wysłany: Nie 27 Lip, 2003 20:52
Ja mam tak samo jakiś 5 latek sie mnie uczepił lecz ja go nie kocham ja kocham Wojtka
Iga Gość
Wysłany: Pon 18 Sie, 2003 22:15
Dziewczyny witajcie w klubie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiedz ze go nie kochasz i moze byc jedynie kolegą(przyjacielem) ale zrob to delikatnie bo gdybym ja sie w kims zakochal i ta osoba bymnie odrazu odtrąciłą złamała by moje serce
jej wam to dobrze tylko jeden do zmycia czemu mnie pokarano tak duża ich ilością? Ja chce swego j tuuuu, a ten którego ja kocham jest tak daleko ... to nie fair ((