Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2003 21:58
Mój ostatni piesek miał na imię Iga, wymyśliła je moja rodzina (mnie nie było wtedy jeszcze na świecia ). Odpowiedziałam, że wymyślam sama, bo nie było odpowiedzi "szukam w internecie"
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 07 Maj, 2003 21:44 Re: imiona dla psów
marcin napisał/a:
macie jakies imiona dla psów
Zanim o to zapytałeś powinieneś przeczytać ten sam temat poruszony wcześniej na tym forum !!! Przeczytaj temat "Imiona".
Oto link: http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=608
W swoim poscie podałam kilka internetowych stron...
Mam kłopot z wymyśleniem imiona dla psa a tak właściwie to dla suczki. Chciała bym aby mniała takie nie pospolite i nie spotykane imie. pmożcie i!!!!!!!!!
moja sunia ma na imie Kleopatra... hehe lepiej mi sie wymyśla imiona dla psów... ja imiona biore z ksuążek jesli jakąs postać polubię nazywam tak zwierzaka... a kiedyś miałam suczke nazywała się Dorka... moze ci sie to imie spodoba ^^
_________________ "...Codzienność nas wciąż dzień po dniu oplata jak trujący bluszcz..."
Asiunia Gość
Wysłany: Sob 20 Wrz, 2003 18:37
nie wiem jak nazwać mojego pieseczka podajcie mi stronę z imionami dla pieseczków