Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 22:11 Podfora i konkursy
Jest podforum Big Brother Dzieci Online jest podforum Miss I Misster Forum a te konkursy dawno juz się zkończyły, więc można je usunąć albo zacząć konkursy od poczatku =] Tylko raczej nie Miss i Misster Forum bo to za szybko po poprzednim i mamy już zwycięzców, ale czy zaszkodziłoby zrobić jeszcze raz Big Brother'a ? Albo jakiś inny konkurs...
Czekam na wasze propozycje...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 22:16
BB został zakończony w połowie, bo większości się znudził =/... co do konkursów to czekam na wyniki tego miesięcznego głosowania na avatarki, można jeszcze zrobić konkurs na podpisy jesli tak bardzo czegoś chcesz
Co do Big Brother'a to uważam, że dobrzeby było poczekać jeszcze trochę z następną edycją. mysle, że wszystkim się juz to troche znudziło (może sie mylę ). Jakby troche poczekać to wtedy zainteresowanie się tym konkursem wzrośnie. Tak mi sie wydaje.
Jesli chodzi o wybory Miss i Mistera forum to uważam, że z tym trzeba dłużej poczekać. Dopiero co wybieraliśmy Miss i Mistera.
Co do jakis nowych konkursów jestem jak najbardziej za! Ja niestety nie mam żadnego pomysłu na konkurs, ale mam nadzieję, że ktos bedzie tak genialny i cos fajnego wymysli
_________________ zazulita
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 22:17
No tak bardzo bardzo to tego nie chce....
Tylko na forum można się troszke zabawić....
moze jakis konkurs na wymyslenie nowych, fajniejszych rang??? Bo sami przyznacie, ze te stare sa juz strasznie nudne przynajmniej bylby jakis pozytek z tego konkursu
a zwyciezca moglby otrzymac jakas osobna range.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!