Chciałabym aby zaistniał nowy dział "zmiany na forum" lub po prostu temat przyklejony zamknięty aby uniknąć bezsensownych offtopów. Do tego działu moderatorzy będą pisać np. o tym że usunął posta Frani bo to i tamto, albo że przeniusł posta bo to i tamto i przeniósł go do np. działu "o wszystkim"
Coś w rodzaju "serwisu informującego" żeby potem nie szukać swojego posta, a potem dowiedzieć się że jest usuniętu lub w innym dziale.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Osobiście jestem przeciw, bo IMHO jest to co najmniej bez sensu xP
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Może lepiej, jakby powstał taki temat, w którym ToJa by pisała, że np. przeniosła jeden dział tam a taki i taki usunęła. O usunięciu posta informuje mail ;]
eh tez jestem na nie, poniewaz i tak kazdy dostaje wiadomosc na maila, ze jego post zostal usuniety, a o jakis naprawde wanych sprawach to nformuje toja, robiac ogloszenie na stronie glownej forum.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2005 21:13
Nie,nie,nie za dużo roboty...
Z resztą po co? Osoby,których posty usunęłam dostają powiadomienie....A za duzo roboty z tym... Dziewczyneczko moderator ma naprawdę wiele roboty i jakbyśmy mieli zapisywać za każdym razem co usunęliśmy, podzielilismy, przesunęliśmy to...ło maj gad...
Jestem na nie.
Możliwe, że po usunięciu tematu powiadomienia dostają wszyscy, którzy pisali tam posty. Np. po wywaleniu jakiejś ankiety (zgłoszenia na moderatora) wszyscy, co pisali w temacie dostają maila. Niekoniecznie zresztą trzeba podawać powód. Można zaznaczyć żeby nie wysyłało maila.
Nowy dział? Chyba pomysł nie najlepszy. Było coś podobnego - "Śmietnik" Tam miały lądować wszystkie wątpliwe tematy. Czasem moderator nie wiedział czy ma skasować temat, albo gdzie go przenieść i wtedy wrzucał go do Śmietnika. Śmietnik świecił pustkami
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 16:34
To by dopiero była offtopiarnia
Już sobie wyobrażam :
Franiu, usunelam twoj post w dziale ' Psy i koty '
Stasiu, ależ dlaczego ?! Oż ty !
Hah...
Jestem na NIE Za dużo roboty A po za tym ludzie mogli by specjalnie usuwac posty, aby o tym napisac, i zwiekszyc cyferki w liczniku Heh...