Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Nie oddaje głosu. Wg. mnie jest to z jednej strony dobry,a z drugiej strony zły pomysł z tym papieżem:/Powinno byc jeszcze w ankiecie: ,,mi to wisi i powiewa" i coś dla mnie:,,nie mam zdania"albo z jednej strony tak z drugiej nie":S
A ja już tak naprawdę nie wiem.
No niby z jednej strony ciesze się bo wydaje mi się dobrym człowiekiem (ma sympatyczną twarz)
No a z drugiej....... czuje niedosyt bo jednak miałam nadzieje że papieżem będzie polak...
różnych wyznań i kultur.
A ja już tak naprawdę nie wiem.
No niby z jednej strony ciesze się bo wydaje mi się dobrym człowiekiem (ma sympatyczną twarz)
No a z drugiej....... czuje niedosyt bo jednak miałam nadzieje że papieżem będzie polak...
naprawdę myslaałas że papiezem bedzie polak?To było nie możliwe! I oczywiste! Juz nigdy nie będzie takich osób jak JPII
Ajeczko!
Nie wiem czy wiesz, ale gdy wybierali papieża(JPII) też nikt go nie znał. Miała w tedy 0% szans bo nawet niektórzy Polacy go nie znali. Wszystko jest możliwe.
No nie wiem, kiedyś jak był papież który odwiedziił 5 krajów ludzie też mówili że będzie nie zastąpiony... no a widzisz jednak ktoś się pojawił - konkretnie JPII.
Nie należy "skreślać" tego papieża, no co prawdajuż nie jest polakiem, ale myśle że też coś zroi dla tego świata.
P.S. Teraz jak się zastanawiałam... myśle że najlepiej by było jakby papieżem został czarny - taką chęć kiedyś wyraził JPII ponieważ chciał w ten sposób zjednoczyć oba kontynenty.
różnych wyznań i kultur.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 18:19
dziewczyneczka napisał/a:
(ma sympatyczną twarz)
NIE!!!
Żaden szkop nie ma sympatycznej twarzy. Co to, to nie :].
ajeczka11 napisał/a:
Juz nigdy nie będzie takich osób jak JPII
Zaraz padnę i umrę w spazmach bólu, wywołanych szczerym i niepohamowanym śmiechem :].
Btw, jest to prawda, że papa zapowiedział, iż nie będzie odbywał żadnych pielgrzymek? Jeśli tak to suxx... coraz bardziej mi się to nie podoba .
różnych wyznań i kultur.