Jak ja nie cierpie pana od W-Fu .Ciągle traktuje mnie jako tą naj,najgorzszą.Każdy prowadził rozgrzewkę a ja oczywiście nie mogę.Proszę go a on nic ,mimo to że moja mama uczy w szkole do której ja chodzę. Nie cierpie go itd.U was też tak jest??/ Ja nie chcę być tą najgorszą chociaż dla innych jest pan dobry ja-to wyjątek.czy to ma coś wspólnego z tym jak się wywaliłam podczas biegu na 600? Pamiętam wtedy się zdenerwował...ale przed tym też taki był!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misia ale rozgrzewkę prowadzi każdy na innej lekcji,Twoja kolej kiedyś też przyjdzie Ja myślę,że on się wcale na Ciebie nie uwziął tylko Ty wyolbrzymiasz trochę sprawę...
Myślę, że tylko tak Ci się wydaje, że ten pan ciebie nie lubi. Może akurat kiedy chciałaś prowadzić rozgrzewkę miał zły humor. A tak na marginesie, to nie przejmuj się tym
Zgadzam się z R2..
Jak Ci stawia oceny na jakie zasłuzyłas to nie ma co się przejmowac :>
Myślisz, że on pamięta, że akurat w tym dniu.. o tej godzinie Ty się wywalilas?;> Nauczyciele w-fu widzą to na codzien.
Bo prawdopodobnie (jeśli ma córkę) jesteś lepsza od jego córki i to jego denerwuje.
A propos tego biegu, to ja też sie kiedys wywaliłam podczas biegu, a on jest jakiś eghemn... dobra... idiota, nie przejmnuj się nim
_________________ - I love!
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
/A może dobrze biegasz i na ciebie liczył. Jeśli nie to na następnej rozgrzewce daj z siebie wszystko . dziwię ci się że dałaś za wygraną. I się nim nie przejmuj a rób swoje Nie licz też na taryfę ulgową tylko dlatego że twoja mama pracuje w tej samej sql
heh ja mam takiego maczo od w-f ,a ja troche łamaga,mnie też tak traktował troszke...
ale co z tego...po prostu on taki jest i juz,nie martw się,ze mnie się niekiedy uśmiewał na w-f ale na koniec mi dał 5 :-)
jebuska Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 17:40
przesadzasz !!!!!!!!!!!!!!!
poprostu tu jest chore hehehhehe
U nas jest tez taki troche dyra ktory niekiedy obrazi cie przy calej klasie to jest okropne...A jesli twoja mam pracuje w szkole to moze jak AmazonkAA napisala sie poklocili...porozmawiaj o tym z mama
Ooch... całe szczęście, że nie mamy takiego samego nauczyciela od w-f' u jak w tamtym roku . Nie dość, że darł sie na każdego jak ... (tentego) to jeszcze klął . Ale całe szczęscie wszystko się skończyło na moją korzyść bo mamy nowego nauczyciela od w-f ' u a tamtego oczywiście wywalają .