pomóżcie!!! siedzę teraz przy komputerze i piszę ten post bo Wam ufam i moi rodzice są w pokoju obok i strasznie krzyczą chyba się kłócą ;( pomóżcie! plis!
No i jak mamy ci pomoc? ;/ Rodzice sie kluca i co mamay zrobic? Wparowac do ich pokoju i ich uspokoic?
To normalne ze rodzice sie kluca a jak ci to niepasuje to sie do nich przejdz i zobacz co i jak.
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 09:41
Moi rodzice też się kłocą - już mnie nie wkurza to że się kłocą , tylko to że o takie bzdury!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:13
Moi się już dawno nie kłócili. Powód? Tata mieszka 250 km stąd i widzimy się dwa razy w miesiącu, czasem raz, czasem częściej. Ale nie wzięli rozwodu, tylko tata tam znalazł pracę, dzięki której może nas utrzymać. A za 2 lata (mama pojdzie na emeryturę, ja gimnazjum skończę) się do niego przeprowadzamy
Ale to normalne, jeżeli nie dochodzi do rękoczynów. Jeżeli bardzo Cię to boli, to porozmawiaj z mamą, albo tatą, albo z obydwojgiem. Oni, dla Twojego dobra postarają się już więcej nie kłócić, ponieważ Ćię kochają
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:59
Cytat:
Hmm.. Nie przejmuj się ze rodzice sami10 się klócą ;p Mam cie:]]]
Ale mindi10 napisała, że to jej rodzice kłócą się w pokoju obok. Tylko to dziwne, że jej rodzice kłócą się w czyjimś domu Chyba, że są bez kultury.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 16:00
Nie pisz tych głupich postów, bo podobno koputera nie masz, jesteś koleżanką sami10 i masz 12 lat. Korzystasz z komputeraz sami10, więc dlaczego Twoi rodzice są u sami10 w domu i się kłócą? Nie pisz tych głupich postów, sami10, bo to jest głupie, bezsensowne i do bani.
sami10, to mindi10, a mindi10, to sami10 - proste, co?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 16:11
Kinga napisał/a:
Cze
Czyli jednak ? Aha dzięki za inf
Cytat:
Cześć jestem Marta
Tak się przedstawiła Samanta...
A co do kłutni to moi rodzice się od lat nie kłucą... bo są rozwiedzeni