| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
on ma 19 lat...
Autor Wiadomość
guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 16 Lut, 2003 15:15   on ma 19 lat... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

...ja 15, on chodzi do IV L.O ja do 2 gimnazjum, jest śliczny, piekny i wogóle cudowny biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin tylko jak go poznac, przecież nie wpadne na niego i nie wyleje na niego coli-nie tylko dla tego że nie piję-wogóle nie wiem cvzy to ma sens
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 17 Lut, 2003 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma czegos takiego ja recepta na poznanie chlopaka. Takie rzeczy przewaznie dzieja sie same... Nie wiem skad go znasz, gdzie go widujesz itp. itd. wiec nie moge ci udzielic konkretnej rady. Napisz cos wiecej, to moze wszyscy razem cos wymyslimy Smile

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Lut, 2003 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I koniecznie przeczytaj http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?p=622

guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 02 Kwi, 2003 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

znam go ze szkoły, ja chodzą do 2 gim on do
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 15:57   roznica Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 14 lat i podoba mi sie 19- latek!!!!!! co prawda po pewnym czasie zdałam sobie sprawe z tego ze jednak jest miedzy nami za duza roznica wieku!

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 16:14   ..... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słoneczko wreszcie zmądrzałaś. Na twoim miejscu upatrzyłabym sobie innego chłopaka. Chłopak o 4 lata starszy będzie mieć zupełnie inne wymagania niż chłopak w twoim wieku albo o rok starszy Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 17:07   KLAKLA JAKBYM NIE WIEDZIALA Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

WIEM O TYM DOKLADNIE! ALE PO CO PISZESZ ZE MA INNE WYMAGANIA JAK JA I TAK NIE MAM SZANS? :?

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie zgodzę się z Tobą, Gwiazdka.
Różnica 4 lat to nie jest aż tak dużo, szczególnie już w wieku 14-15 lat. Nemeia pewnie wtrąci kilka słów ze swojego podwórka Wink
Mam osobę w rodzinie, która w wieku 20 lat poślubiła 14 lat starszego faceta.

SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 19:07   HMM Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DEG JA SADZE ZE NIE MAM SZANSU U CHLOPAKA 4 CZY 5 LAT STARSZEGO!!!

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 19:30   Do dega Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale w tym wieku obie osoby są już odpowiedzialne za siebie, chłopak w wieku 19 lat może chce uprawiać sex z dziewczyną w wieku 14 czy 15 lat a ona przecież nie jest na to przygotowana, może stawiać przed nią też wiele innych wymagań, a nie wmówisz mi że dziewczyna w wieku 15 lat jest bardziej atrakcyjana od dziewczyny w wieku 19 lat. Ja np nie chciałabym chodzić z chłopakiem starszym odemnie nawet o 3 czy 2 lata a jestem w 1 gim. Wolę mieć rówieśnika bżdź też chłopaka o rok starszego bo wydaje mi się że lepiej mnie zrozumie i nie będzie stawiał przede mną takich wymagań jak chłopak w wieku 19 lat.
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 20:48   jesli Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli ten chlopak chodzilby ze mna bo mnie kocha to nie musialabym z nim uprawiac sexu bo on zrozumialby ze ja w tem wieku nie chce.

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 14 Kwi, 2003 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I tu sloneczko miala racje... Jesli chlopak chodzi z dziewczyna bo ja kocha i szanuje, to nie bedzie od niej chcial dowodu milosci. Gwiazdko mylisz sie... Chlopak w wieku 14-15 lat tak samo bedzie chcial uprawiac sex, a moze nawet bardziej. Nie zyjemy juz w czasach kiedy 14-15 latki bawily sie samochodzikami i lalkami... Chlopak w tym wieku chce zaimponowac swojej paczce wiec prawdopodobne jest ze bedzie namawial dziewczyne do sexu. Mezczyzna 19-sto letni ma juz troche lepiej poukladane w glowie. Nie musi nikomu imponowac... Oczywiscie jest wielu 19-sto latkow ktorzy zachowuja sie na 15sto latkow, ale tego niestety nie da sie juz ominac. To do dziewczyny zalezy ocenic chlopaka zanim zdecyduje sie z nim na zwiazek. Patrzcie na to jak mowi o swoich rodzicach, o swoich ex-dziewczynach i jak traktuje zwierzeta. To bardzo dobre wsakzowki do tego jak bedzie traktowal was!
Co do roznicy wieku, to Deg masz racje, wrzcam swoje trzy grosze! Juz wiele razy na tym forum wspomnialam ze moj maz jest 11 lat starszy odemnie, i jestem z nim szczesliwa. Nie ma drugiego czlowieka z ktorym rozumiala bym sie tak dobrze jak z nim! Smile

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 18 Kwi, 2003 09:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIe pomyślałam o tym że chłopak który ma 15 lat będzie chciał bardziej uprawiać sex niż chłopak w wieku 19 at. Ja jeszcze się z takim nie spotkałam. Rozumiem całować się chcą ale nigdy nie słyszałam o tym żeby proponowali dziewczynie uprawianie sexu, mówię tu oczywiście o chłopakach których znam i z którymi ja i Słoneczko w tym wypadku mogłybyśmy się spotykać.
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 18 Kwi, 2003 10:38   ..... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TYLKO JEDEN PROBLEM ON PRZYCHGODZI Z KOLEGAMI DO MOJEJ SIOSTRY TYLE ZE ON SIE JEJ NIE PODOBA TYLKO JEGO KUPME. A PO DRUGIE ONA IM POWIEDZIELA ZE KUBA MI SIE PODOBA WREDNA MAPLA
I CO JA MAM ZREOBIC?? :twisted: (KUBA JEST SLICZNY KTO CHCE MOGE PRZESLAC FOTKE :D I MA DREDY)

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Wicherek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszystkie sie teraz dredów uczepiły no Wink Wiesz ja mysle, że będzie cie traktował jak dziecko. Gdybys miała 16-17,a on 19-20 zmieniłby poglady. Wyobraź sobie masz 15 lat i podchodzi do ciebie 13 latek i prosi, żebys z nim chodziła Smile Mi się wydaje, że musimy poprostu jeszcze poczekać np. do 17 r. zycia, wtedy będą nas traktować jak dziewczyny, nikturzy jak kobiety, ale napewno juz nie jako dziewczynki Smile cwicz cierpilwośc lub poszukaj rówieśnika.

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu