...ja 15, on chodzi do IV L.O ja do 2 gimnazjum, jest śliczny, piekny i wogóle cudowny tylko jak go poznac, przecież nie wpadne na niego i nie wyleje na niego coli-nie tylko dla tego że nie piję-wogóle nie wiem cvzy to ma sens
Nie ma czegos takiego ja recepta na poznanie chlopaka. Takie rzeczy przewaznie dzieja sie same... Nie wiem skad go znasz, gdzie go widujesz itp. itd. wiec nie moge ci udzielic konkretnej rady. Napisz cos wiecej, to moze wszyscy razem cos wymyslimy
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Słoneczko wreszcie zmądrzałaś. Na twoim miejscu upatrzyłabym sobie innego chłopaka. Chłopak o 4 lata starszy będzie mieć zupełnie inne wymagania niż chłopak w twoim wieku albo o rok starszy
Nie zgodzę się z Tobą, Gwiazdka.
Różnica 4 lat to nie jest aż tak dużo, szczególnie już w wieku 14-15 lat. Nemeia pewnie wtrąci kilka słów ze swojego podwórka
Mam osobę w rodzinie, która w wieku 20 lat poślubiła 14 lat starszego faceta.
Ale w tym wieku obie osoby są już odpowiedzialne za siebie, chłopak w wieku 19 lat może chce uprawiać sex z dziewczyną w wieku 14 czy 15 lat a ona przecież nie jest na to przygotowana, może stawiać przed nią też wiele innych wymagań, a nie wmówisz mi że dziewczyna w wieku 15 lat jest bardziej atrakcyjana od dziewczyny w wieku 19 lat. Ja np nie chciałabym chodzić z chłopakiem starszym odemnie nawet o 3 czy 2 lata a jestem w 1 gim. Wolę mieć rówieśnika bżdź też chłopaka o rok starszego bo wydaje mi się że lepiej mnie zrozumie i nie będzie stawiał przede mną takich wymagań jak chłopak w wieku 19 lat.
I tu sloneczko miala racje... Jesli chlopak chodzi z dziewczyna bo ja kocha i szanuje, to nie bedzie od niej chcial dowodu milosci. Gwiazdko mylisz sie... Chlopak w wieku 14-15 lat tak samo bedzie chcial uprawiac sex, a moze nawet bardziej. Nie zyjemy juz w czasach kiedy 14-15 latki bawily sie samochodzikami i lalkami... Chlopak w tym wieku chce zaimponowac swojej paczce wiec prawdopodobne jest ze bedzie namawial dziewczyne do sexu. Mezczyzna 19-sto letni ma juz troche lepiej poukladane w glowie. Nie musi nikomu imponowac... Oczywiscie jest wielu 19-sto latkow ktorzy zachowuja sie na 15sto latkow, ale tego niestety nie da sie juz ominac. To do dziewczyny zalezy ocenic chlopaka zanim zdecyduje sie z nim na zwiazek. Patrzcie na to jak mowi o swoich rodzicach, o swoich ex-dziewczynach i jak traktuje zwierzeta. To bardzo dobre wsakzowki do tego jak bedzie traktowal was!
Co do roznicy wieku, to Deg masz racje, wrzcam swoje trzy grosze! Juz wiele razy na tym forum wspomnialam ze moj maz jest 11 lat starszy odemnie, i jestem z nim szczesliwa. Nie ma drugiego czlowieka z ktorym rozumiala bym sie tak dobrze jak z nim!
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
NIe pomyślałam o tym że chłopak który ma 15 lat będzie chciał bardziej uprawiać sex niż chłopak w wieku 19 at. Ja jeszcze się z takim nie spotkałam. Rozumiem całować się chcą ale nigdy nie słyszałam o tym żeby proponowali dziewczynie uprawianie sexu, mówię tu oczywiście o chłopakach których znam i z którymi ja i Słoneczko w tym wypadku mogłybyśmy się spotykać.
TYLKO JEDEN PROBLEM ON PRZYCHGODZI Z KOLEGAMI DO MOJEJ SIOSTRY TYLE ZE ON SIE JEJ NIE PODOBA TYLKO JEGO KUPME. A PO DRUGIE ONA IM POWIEDZIELA ZE KUBA MI SIE PODOBA WREDNA MAPLA
I CO JA MAM ZREOBIC?? :twisted: (KUBA JEST SLICZNY KTO CHCE MOGE PRZESLAC FOTKE :D I MA DREDY)
Wszystkie sie teraz dredów uczepiły no Wiesz ja mysle, że będzie cie traktował jak dziecko. Gdybys miała 16-17,a on 19-20 zmieniłby poglady. Wyobraź sobie masz 15 lat i podchodzi do ciebie 13 latek i prosi, żebys z nim chodziła Mi się wydaje, że musimy poprostu jeszcze poczekać np. do 17 r. zycia, wtedy będą nas traktować jak dziewczyny, nikturzy jak kobiety, ale napewno juz nie jako dziewczynki cwicz cierpilwośc lub poszukaj rówieśnika.