| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Poplątane uczucia...
Autor Wiadomość
~ anonimka~
Gość
PostWysłany: Pon 27 Sty, 2003 20:13   Poplątane uczucia...

[color=blue]

YoYoYoYo wam!!!

Wiecie co mam taki problem.Jestem z moim chlopakiem 4 miesiace, i nie wiem co sie porobiło z moimi uczuciami.Wiem, że napoczatku go bardzo kochałam,potem wiedziałam, że go kocham,a teraz nic nie wiem. Nie wiem co sie ze mna dzieje.Nie mam ochoty z nim rozmawiac,wkurza mnie czesto.Jakos z innymi chlopakami mam wiecej tematow do rozmow Crying or Very sad . to jest okropne. Co mam robic, nie wiem czy go kocham,jesli kocham to bede miec wyrzuty sumienia jak z nim zerwe, jesli nie kocham to ich nie bede miec,,,ale do jasnej ciasnej skad mam wiedziec czy kocham czy nie Exclamation Exclamation Exclamation Question Question Question nie umiem sobie tego wyjasnic...Pomozcie mi prosze Exclamation Rolling Eyes Exclamation Question Question Idea Idea Idea Idea[b]
Przejdź na dół
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Sty, 2003 01:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy związek przypomina trochę falę morską. Raz jesteś na jej grzbiecie i wydaje Ci się, że cały świat jest u Twoich stóp, a raz - na samym dnie i uważasz że jesteś w najgorszej możliwej sytuacji.

Zapewne przeżywacie kryzys Waszego związku. Powinniście tydzień-dwa odpocząć od siebie. Nie spotykać się przez ten czas ze sobą (i z nikim innym też!!!). Po tym okresie powinniście znów za sobą bardzo zatęsknić i z znów cieszyć się Waszym związkiem. Tylko nie zrozum mnie źle - nie mam na myśli zerwania z chłopakiem, mówienia o nim źle itp. Po prostu nie spotykajcie się przez moment. Tęsknota potrafi zdziałać cuda.

A jeśli za sobą nie zatęsknicie - to czas przemyśleć, czy aby ten związek ma sens.
Mam nadzieję, że wszystko będzie OK i wkrótce znów znajdziecie się na grzbiecie fali Waszego związku. Powodzenia!

~anonimka~
Gość
PostWysłany: Wto 28 Sty, 2003 12:44   

[color=blue]
heheheh nie wiem jak sie mam z nim nie spotykac jak chodzimy razem do szkoly i zawsze jestesmy na tym samym korytarzu Smile chyba ze bede zostawac w klasie na przerwach:) no chyba ze teraz przez ferie sie nie spotkamy Idea Idea Idea zobaczymy ale dzieki Wink
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 28 Sty, 2003 13:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

owiem ci.. ze na poczatku ejst tak :
1.zafascynowanie
2.pierwsza klotnia.
3.burze i ciagle klotnie
4.coraz gorzej, juz go chyba nie kocham... mozei te pierwsze rozstanie
5.a moze go kocham?
6.znacie swoje wady i potraficie je kochac... zyjecie dlugo i szczesliwie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 29 Sty, 2003 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anonimko - miałem na myśli nie umawianie się na randki itp. Oczywiście możecie się widzieć. W końcu nie jesteście w więzieniu o zaostrzonym rygorze.

Miedziana - niestety, życie nie jest takie słodkie, jak opisałaś to w 6 punkcie, ale w sumie masz dużo racji Smile

~anonimka~
Gość
PostWysłany: Pią 31 Sty, 2003 20:00   

wiecie co wiem ze moze to jest tak jak piszecie,,,,,ale ja juz go raczej nie kocham....chce wolnosci......wiec postanowilam z nim zerwacn deg dzieki za zajefane radki Smile ale on nie jest raczej w moim typie biggrin
pa caluski
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 31 Sty, 2003 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I kolejny problem został rozwikłany...
Nie rozumiem tylko jednego...ty go rzucasz mimo że on kocha cie do szaleństwa?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
~anonimka~
Gość
PostWysłany: Sob 01 Lut, 2003 13:41   

wiesz co nastka skad wiesz ze on mnie kocha do szalenstwa?? Question bo ja tego nie wiem, zreszta on mi tego nigdy nie chcial zabardzo sam okazac:!: trudno ja juz mialam dosc:1:biggrinSmile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Lut, 2003 01:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nastko - związek dwojga ludzi musi polegać na ich WZAJEMNEJ miłości. Nie ma sensu być z chłopakiem tylko dlatego, że on Cię kocha. Jeśli Ty go nie kochasz - albo się szybko zakochaj albo szukaj innego chłopaka. Zakochanie to okres, który ma nam przysparzać radości a nie męczenia się z facetem, którego nie kochamy.

A wybór w przypadku Anonimki jest dość oczywisty.

Fuzzy

PostWysłany: Sro 05 Lut, 2003 13:57   odp Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślę że straciłaś zainteresowanie swoim chłopakiem i że powinnaś z nim o tym porozmawiać

Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 06 Lut, 2003 10:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po co ma z nim gadac jak z nm zerwala o ich zwiazku widocznie byl wielka pomylka jezeli pzry zerwaniu ze soba o tym nie pogadali
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 19:31   ..... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widocznie byłaś tym chłopakiem tylko zauroczona, a jeśli naprawdę go kochałaś a teraz nie macie o czym rozmawiać to widocznie wykończyły się wszelko tematy do rozmów. A chyba nie chciałabyś rozmawiać o waszej miłości bo to chba trochę nudne i monotonne. Jeżeli denerwuje cię jego obecność to widocznie spędzaliście ze sobą za dużo czasu i poprostu się nim znudziłaś. Jeśli nie jesteś pewna co do swoich uczuć odpocznijcie od siebie, jeśli on cię kocha to z pewnąścią to zrozumie. Po kilku tygodniowej rozłące zdecydujesz czy było ci go brak czy też nie.
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 19:30   .... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

FAKTYCZNIE ROZLAKA POWINNA CI POMOC

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 14 Kwi, 2003 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sloneczko upominam Cie! Posty takie jak ten wyrzej nie dodaja nic do dyskusji ani do forum. Jesli nie masz nic madrego do powiedzenia nie odzywaj sie wcale. Juz kiedys przerabialismy ten temat z Kleo... Posty typu "zgadzam sie" albo "popieram", "on/ona ma racje" itp. bede usowac...

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 20 Kwi, 2003 15:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem powinnaś z nim pogadać. A czy go jeszcze kochasz??
Chyba ty sama powinnaś wiedzieć najlepiej. Wydaje mi się że to moze być przerwa w twoim związku. Zobaczysz jeszcze wszystko się ułoży Wink
( wiem z własnego doświadczenia)

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu