Mam zachowanie wzorowe- czynnie biore udzial w redakcji gazetki szkolnej i mozna powiedziec ze jestem zastepca redaktora naczelnego , bo naczelnym jest Pani :]
Wzorowe
Wystarczy miec duzo kulture osobista ladna buzie i czysty sposob wyslawiania sie ( w pismei tego u mnie nie widac bo wole szybko pisac i robie sporo bledow ;p)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Cze, 2004 22:38
Wzorowe A to i tak tylko dlatego, że gdzieś się zapodziały moje uwagi za wagary i jedzenie na lekcji Zostały tylko za niezmienianie butów (jeszcze mi glaniki z szatni ukradną...).
Wzorowe
Wystarczy miec duzo kulture osobista ladna buzie i czysty sposob wyslawiania sie ( w pismei tego u mnie nie widac bo wole szybko pisac i robie sporo bledow ;p)
a czasem na wzora nie trzeba miec jakiego zaangazowania w zycie szkoły? olimpiady i takie tam.
Ja mam wzorowe . Na lekcjach nie gadam i jestem aktywna . Oceny mam bardzo dobre . Jestem przewodniczącą ( byłam ) szkoły . Biore czynny udział w życiu szkoły . ROżne olimpiady konkursy .....
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic